screamer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Msn 6.2 de artık zırt bırt her denediğimde 0x80004005 diye bir hata verip duruyor nedeni nedir veya Msn deki arkadaşlarıma ulaşabilceğim başka bir program var mı[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Msn i dunya uzerinde cozebilen yok. Microsoft developerlari bile cozemiyor. Ayrica bozuksa, duzelene kadar format at gibi bir tavsiyede bulunuyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Ben bu msn yüzünden hard disk i folloş edemem[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Fani işler bunlar mektup la kara kaleme ne oldu neyımıse emesen ?[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 5 sn. icinde yönlendirilmesseniz buraya tıklayınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyushuk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 o hata bir süre sonra düzeliyor başka bir msn adresi ile girmeyi felan dene şaşırt fake at. bir süre sonra yer.[signature][hline]Si quis vis pacem, para bellum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 8 çeşit adres denedim daha ne olsun[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 msn coksacma bir sey zaten . icq varken neden kullanilir anlamis degilim[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 plus falan yüklemeyi dene.. çeşitli kocakarı yöntemlerine başvur.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 0x80004005 msn diye google da arattıp ve bu konuda yalnız olmadığımı gördüm[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 bildiğim kadarıyla msn in interneti görmüyor . yanılmıyorsam bu o hataydı . kendi kendini düzelir zamanla :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Yok görüyor interneti allah sız program[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyushuk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 şimdir bir şey soracam da lütfen hayır de firewall, internet security gibi şeyler yuklu mu pc de? bir de proxy dene. belkim işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Hem yüklü iken hem de yüklü değilken denedim[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyushuk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 msn den yolliyim sana dicektim. al ftp ye attım bunları indir de dene. http://fotoix.com/sla/MsgPlus-301.exe http://fotoix.com/sla/im2setup.exe[signature][hline]Si quis vis pacem, para bellum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 msn , imessenger çalışmadı tmm dedim ama bugün icq de çalışmadı yuh dedim yoksa benim bilgisayar chat programlarına bağışıklık mı kazandı diye düşündüm ve bunun format alameti olduğuna karar verdim Ama format atmak istemiyorum format atmadan bu işi nasıl çözerim nasıl kullanırım bu chat programlarını anca icq lite mi kullanacam[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 aynı sorun bended var çözümünğ bilen yok mu?[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 msn plus falan win 98 de calısmıyor dimi arkadaşlar[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 beta'yın yükle sorunsuz şu ana kadar :P[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 bilen yok mu yaw?[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 her tür microsoft ürünü için geçerli olan (çoğu durumda) tek ve kesin çözüm: FORMAT alıştık artık bir kaç ayda bi formata.. (PS: linux'ta kullandığım msn kılıklı program olan aMSN nedense microsoftunkinden daha başarılı ve stable... :) ) [Bu mesaj mayfer tarafından 10 Ocak 2005 21:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 aynısı simdi bana oldu acaba zamanla gecermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 7.0 beta yı yukledim artık baglanıyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Her türlü microsoft ürünü sux daha ne diyim[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 O kadarda sux değil bence.Hiç "Emperyalist kölesi,pis kapitalist irenç,kaka,cız Microsoft" demeyin.İyi olmasa kullanmazdık.Ama iyi olan yaptığı ürünler değil,pazarlama stratejileride olabilir.Mesela Linux'ta zorlarsa böyle şeyler başarabilir.Eğer ülkenin ücra ucundaki kafelerde bile,"Mikrosoft Vindovs" diyorlarsa adamlar birşeyleri iyi yapıyorlardır..Di mi? *Freya Casts:Protection From Taşlama*[signature][hline]www.talonofdragon.tk Frp-Fk Sitesi-Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 bi ürünün iyiliği ne zamandan beri kullanıcı sayısı ve ününe bağlı oluyor? ben bilgisayara başladığım adna bana windows u sürmeselerdi ben windows kullanmazdım şu anda (üşendiğiğmden linux e kasmıyorum açık açık da söölerim bunu) ama bi firefox ile falan kedni çapımda MS in tekelinden kurtarıyorum kendimi MS in çoğu ürünü iğrenç, rekabet bittiği anda osmanlı misali rahatlıyolar ne de olsa kimse bişi yapamaz diyip boktan şeyler çıkartıyolar[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar