Pluton Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Mssql 2014 kullanıyorum. Lakin şöyle birşey yapmam lazım SELECT SUM([Kills]) as totalKill, SUM(Dead) as totalDead, ((totalKill*2)-totalDead)*7 AS Point Yaptığımda aldığım hata; Msg 207, Level 16, State 1, Line 2 Invalid column name 'totalKill'. Msg 207, Level 16, State 1, Line 2 Invalid column name 'totalDead'. Bunu nerden nasıl napabilirizde yapabilirz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum da şimdilik şöyle yptm; SELECT SUM([Kills]) as totalKill, SUM(Dead) as totalDead, ((SUM([Kills])*2)-SUM(Dead))*7 AS Point Yinede ilk soruma daha sağlıklı birşey bulabilirsem iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Test etmeden yazdım. SELECT stat.* , (((stat.total_kill*2)-stat.total_dead)*7) AS Point FROM (SELECT SUM(Kills) AS total_kill, SUM(Dead) AS total_dead FROM Test) AS stat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 İkinizin yazdığı da valid ve kullanılabilir. SQL Server'ın query rewrite'ı iyi olmadığı için 4ever'ınkini saçma şekilde parse ediyor olabilir, bu yüzden Pluton'unkini kullanırdım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Arada performans farkı var :), Birisinde 2 kere fazladan toplama yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar