Pyromancer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Ya Ben Bu Oyunu İndirdimde .. Açtığımda Japonca Yazılar Çıkıyo ... Bende Bayıldım tabi bunları görünce Bunları ingilizceye felan değiştirme varmı ? Aranızda Bilgisi olan varsa yardım edebilirmi bi 5dk sını ayırarak.. !_Saygılarımla Pyromancer_! [Bu mesaj Pyromancer tarafından 11 Ocak 2005 23:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Serverlerin clientlerine göre değişir.O serverinki japoncaysa değiştiremezsin sanırım... muo.realtiy.com tipinden bir yer vardı çok güzel,Türk ve Litvanyalı dolu,bekleriz[signature][hline]www.talonofdragon.tk Frp-Fk Sitesi-Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyromancer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Bana Türk Serverı dendi indirin dediler indirdim ama japonca yazılar çıktı nese zaten hevesim kaçtı :)[signature][hline]Verecek Işığı Olmayan KAranlığı Sever...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar