bLaQ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 İşletme okuyan arkadaşlar özelden ulaşabilir mi.. ufak 2 sorum var da.. Hatta bi de işletme matematiğinden ufak anlayıp excelden grafik çizebiliyolarsa piyango gibi olurlar valla :] ------------------------------------------------- An essay method of performance appraisal will be either prepared and evaluated by your boss or an external expert who does not know a bit about you and the technical complexity of the task you undertake.You have a moderate degree of relationship with your boss but you believe taht he has low concern for both tasks and the people (he might be considered in the low in consideration and initiating structure in two-dimensional leadership matrix)Which one would you choose? Your boss or the expert to be evaluated? ------------------------------------------------- Would you like to work in an organization with matrix structure, as an two- boss employee ? What kind of skills you think that you would need to be succesful in such a matrix structure? ------------------------------------------------- Unit price, Demand quan, Revenue, Marjinal revenue, Unit cost, Fixed c, Total c, Profit, Marjinal profit 'e 20'şer değer uydurup X axis'de quantity, Y de total cost, Profit, Marjinal Profit olan bi grafik çizmem lazım.. (*) en önemli yardım bu soruda lazım çünkü excel beni aşıyo. Yardımlarınız maddi manevi olarak ödüllendirilir. :][signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 ne zamana lazım blaq? çarşamba finaller bitiyor benim. bi el atabilirm finallerden sonra.. icq kapalı, konuşuruz...[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 ilk 2 soru yarına. 3'üncü perşembeye.. 3.'de yardım edebilirsen süper olur, diğerlerini ata ata yapacaz mecbur ehu[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 ehm perşembeyeyse söz vermiyim. :)[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 ilk 2 soruyu hallettim, son math sorusu için grafik çizebilcek kdr excel bilen biri yeterli :] thnx[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 gelin babaniza =) yapip yolluyorum simdik, cok kolay soru =P[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: Dojorel, 10 Ocak 2005 17:24 tarihinde demiş ki: gelin babaniza =) yapip yolluyorum simdik, cok kolay soru =P Prof Docent Doktor Dojorel ; Siyasal dersleri yemis yutmus :p[signature][hline]à Paris jusqu'a 21 janvier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 blaq, kontrol ettin mi ne durumda? yaptigim gibi bisiy istiyordun degil mi?[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 blaq sen şu dğer x axis şu değer y axisyte olsun a kadar getir ben sna nalatırım grafik çizmeyi, tabi x-y grafiği dğeilse işler biraz daha zrlaşabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 o kadar degil malesef =) x axiste 3 farkli kriterin y axisteki tek degerle kesiserek her bir x axis kriteri icin 3 farkli sutun grafiki isteniyor. o degerleri falanda hesaplayip yolladim ben. oldu heralde.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ci_co Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 benım bır hafta sonra vızem var ve hoca işletmen projesının kabul nu red mı edelecek sekılde soru soracak cozum ıcı hesapmakınası kullanmak gerekıyor ve ben kullana mı yorum nasıl kullanacagıma yardımcı olur sananız sevınırım cok zordayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar