Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Değişik bir flash oyunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Son inciyi adama bırakmaya çalışıyorsun[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Mesaj tarihi:
İstediğin satırdan istediğin kadar inci alabiliyorsun sen aldıktan sonra go ya bas oda hamlesini yapsın ve son inciyi onda tutmaya çalış[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Mesaj tarihi:
ya sinir etti ha bi kere kazanamadım daha[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...

[Bu mesaj Phlox tarafından 10 Ocak 2005 23:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
screamer, 10 Ocak 2005 22:57 tarihinde demiş ki:
İstediğin satırdan istediğin kadar inci alabiliyorsun sen aldıktan sonra go ya bas oda hamlesini yapsın ve son inciyi onda tutmaya çalış

eee sadece bi inci kaldı adamda ama yine o tecawüzcü gülüşünü patlattı....[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY
Mesaj tarihi:
bir türlü kazamadım...[signature][hline]TheCoder demiş ki:
hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..

Mesaj tarihi:
Sıra sana geldiğinde tek bir inci kaldıysa kaybedersin

Bu arada yenince bağırıp gidiyor ortalıktan yarına kadar cevabı - cevabı digit kavramını bilenler yapabilir - veren olmazsa ben söyleyecem[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
Mesaj tarihi:
walla ben bilmiyorum biriniz anlatsa iyi olur yoksa kafayı yerim darkroomu bitirdim bunuda bitireyim[signature][hline]TheCoder demiş ki:
hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..

Mesaj tarihi:
ahuauhauh delircem şimdi süper gülüo[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Mesaj tarihi:
kafasını iki yana sallıyo bütün konsantrasyonumu dağıtıyo yaw[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY
Mesaj tarihi:
Bi kere yendim oh bee bi daha da bulasmam :).[signature][hline]Hatalıysam cep telefonuna hata yazıp bir boşluk bırak 9999'a gönder Hatasız Kul Olmaz melodisi cebinize gelsin.
Mesaj tarihi:
nası yendiniz ya bi türlü ynemedm[signature][hline]TheCoder demiş ki:

Mesaj tarihi:
bi yenemedim ya[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
  • Yeni Oluştur...