LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 -------------------- ------------------------ ------------------------ kolay gelsin.[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Son soru 62 çıkıyor. Diğerlerine bakmadım. (Hep tersten başlarım... :))[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 soruları görünce çok kötü oldum allah össye girecek herkese zihin açıklığı versin, iyi okullar nasib etsin[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 geçen sen böyle soru yoktu ya :D olsaydı da yapamazdım hehe[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... [Bu mesaj Phlox tarafından 12 Ocak 2005 11:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 3. soru yanlış. (Çizimi yanlış veya) Öyle bir şekil var olamaz çünkü verilen eşitliklere göre.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 1. soru: mz>mx=my ---> su en fazla ilk deliğe kadar çıkabilir hepsinin yükliği h kadar olur. ama z nin kesiti 2s olduğunda m=d.v --> m=h.2s den en büyük olur[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 2. sorunun cevabı bence 1 ve 2. (yanlış olabilitesi yüksek)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 1.soru için eywallah , karpuz 3de sorun yok kontrol ettim hersey dogru , cevabıda 30 diyor.[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 evet kimya sorusu 1-2 diyor açıklasa 2. ve 4.cü soruları karpuzs[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 1. soru da my > mx = mz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 :mor olur: =] [Bu mesaj verte tarafından 12 Ocak 2005 12:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 2. soru: 2side bileşiktir,saf maddelerdir dolayısıyla kaynma süresince buhar basınçları sabit olur ve açık hava basınıcına eşittir cl2 ve cl3 olduğundan iyon derişimleri farklıdır kaynama noktalarıda 2side farkılı bileşikler olduğundan farklıdır[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: forgiver, 12 Ocak 2005 12:01 tarihinde demiş ki: 1. soru: mz>mx=my ---> su en fazla ilk deliğe kadar çıkabilir hepsinin yükliği h kadar olur. ama z nin kesiti 2s olduğunda m=d.v --> m=h.2s den en büyük olur dogru cevap diyor test.[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 geo soruları benzerlikle alakalı sorularımı ?[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 walla testin başlığı üçgende açılar[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 son soru 62 =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 2. Soru için. 2'si de iyonik olarak çözüleceği için biri 3 mol CL- iyonu bırakırken diğeri 2 mol cl- iyonu bırakacak. Ama demiş ki Cl- iyonları eşittir. Demek ki XCL2 den 3 mol varken, XCl3 den 2 mol varmış. E doğal olarak X iyonu derişimleri farklı olacak. 1 kesindir. Kaynamaya başlama noktaları da farklı olacak çünkü birinde daha fazla tuz çözünmüş. Ne kadar çok tuz olursa kaynama noktası o kadar yükselir. 3.süne gelince kaynama demek, buhar basıncının, hava basıncına eşit olması demektir. Yani sen orda cıva bile kaynatsan buhar basıncı aynı olur. Kaynamanın tanımı budur zaten. Ama birini dağın tepesinde birini su kenarında kaynatırsan, 2 si de saf su bile olsa buhar basınçları değişik olur. Bu arada 1. soruda yanlış yazmışım, özür dilerim. Bir anlık dalgınlık :) Bu arada Geo soru çözümlerini upload ediyorum. 3 kesin yanlış. Du bu arada bir de 30 derece koyup ne olacağına bakayım. Bir dakika.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! [Bu mesaj karpuz tarafından 12 Ocak 2005 12:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Umarım yazımı okursun. Biraz kötüdür de...[signature][hline]"Mph Rmph !!"Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ben tmciydim bu sene uniye gidiorum ; 3.yu 30 4.yu 62 buldum yarismaci arkadaslara basarilar :)[signature][hline]à Paris jusqu'a 21 janvier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 valla cevaplar şunlar 1.my>mx=mz 2. 1ve 2 3. düşünüyorum hala 4. 62[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: narin, 12 Ocak 2005 12:43 tarihinde demiş ki: ben tmciydim bu sene uniye gidiorum ; 3.yu 30 4.yu 62 buldum yarismaci arkadaslara basarilar :) 3. yü 30 nasıl bulduğunu da söyle de... Ben inanmıyorum o soruya. Cevabı çıkar ama mantık hatası vardır.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 3.soru yanlış yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 3. soru çizimi yanlış.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. pls gençler :) http://www.tusdata.com/ sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar