Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MWSF bombalari !

Dralnu

Öne çıkan mesajlar

Macworld San Francisco da Steve Jobs sunumu Keynote la beklenen bombalari patlatti !

tam liste burda

icinden bombalarsa sole,
499$ a ipod kutusundan daha kucuk bir kutuya sahip olan mac mini (1.25ghz, 40gb hdd, dvdrom/cdrw)

flash li ipodlar !
512mb 99$
1gb 149$

blu-ray destegi, ilife05, iworks vs ..

bu sene bol convert lu bi sene olucak insallah mac dunyasi adina :D[signature][hline]everyone claims that "mac gamer" is a contradiction in terms but then again, so is "Microsoft Works".
Sosyal ağlarda paylaş

sadece flash mı 99 dolara ? herhalde öyledir.. o paraya player verseler hmm çok kral olurdu ama sanmıyorum.. yoksa yanılıo muyum ? yanılıosam süper olur ehe

bu arada sadece stream linki veren habere kafam girsin ehueh.[signature][hline]Here, let me ask you a question. You heard of a place called Shell Beach?
Sosyal ağlarda paylaş

yaniliosun valla ehhe

ben de yanlis link vermisim
paste liim direk turkmac.com dan ..

- U2 Vertigo Klibi ile Keynote başladı
- Apple Online Satış Mağazası yeni ürünler tanıtılıncaya kadar kapatıldı
- Steve Jobs Keynote sunumuna başladı
- Steve Jobs, Tiger'ın 14 Milyon aktif kullanıcısı olduğunu açıkladı
- Tiger 2005'in ilk yarısında 200'den fazla yeni özellik ile satışa sunulacak
- 100'den fazla Apple Store açıldığını açıkladı
- Apple Store'lar haftada 1 Milyondan fazla ziyaretçi çekiyor
- Steve iMac G5'i anlatırken, PC Magazine, Walt Mossberg, DFP'nin 5 üzerinden 5 puan verdiği tek kişisel bilgisayarın iMac G5 olduğunu vurguluyor
- Steve iMac G5'in bugüne kadar ki en popüler Mac olduğunu açıkladı
- London Apple Store'un en geniş hacimli ikinci Apple Store olduğunu açıkladı
- Spotlight'ı anlatırken, Safari'deki Google'ın kalkacağını ve tüm sistem içerisinde inanılmaz bir hızla arama yapılacağını anlatıyor.
- Mail.app'de çok büyük bir güncelleme yapıldı, Spotlight ile binlerce e-posta arasında çok hızlı arama yapmak mümkün
- Mail.app'de ki ekli resimleri direkt olarak iPhoto'ya kaydetmek mümkün
- Quicktime 7 duyuruldu, komple MPEG 4 desteği, H.264Codec desteği geldi ki bu da gelecek nesil DVD'lerin temeli olacak ve, cep telefonlarından yüksek çözünürlüklü video ya kadar ölçeklenebilecek bir video kodlaması. Quicktime 6 toplam 30Milyon kez indirildi. Mac'lerde Quicktime yüklü olduğu için, burada ilginç bir not da, indirilen 30 milyon QT kopyasının %98'ini PC sürümünün oluşturuyor olması
- Dashboard'u anlatırken bir stock ticker widget'ına bakınca o an düşen Apple hisselerini gören Steve, seyircilere bu sunum sonunda hisselerin tavan yapacağını çıtlattı
- Steve iChat'de yine çoklu sesli sohbet özelliğini tanıtırken, Paris'ten Danika, Phil Schiller ve Scott ile HD görüntülü sohbet ediyor
- Tiger bu yılın ilk yarısında, Windows'un yılan hikâyesine dönen Longhorn isimli işletim sisteminden çooooooooook önce çıkacak
- Final Cut Express HD tanıtılıyor. Yenisi 299$, güncellemesi 99$. Darısı bizlerin başına
- iLife '05 duyuruldu. Tüm uygulamalar geliştirildi. Daha çok format desteği var, iPhoto hızlandı, artık tarihe göre arama yapılabiliyor. iPhoto, MPEG filmleri ve RAW formattaki resimleri destekliyor. Steve, iPhoto demosunu 25bin fotoğraflı ve MPEG filmli bir fotoğraf albümünden yapıyor. iPhoto'nun resim editing özellikleri geliştirildi.
- iMovie'de daha fazla geçiş ve efekt var. En büyük gelişme ise HD (Yüksek Çözünürlük) desteği vermesi. Yeni özellik Magick iMovie ile filmler çok kolaylıkla yapılıyor. Bu özellik sayesinde Kamera'dan daha aktarım sırasında geçişler (transition) seçilebiliyor. Steve bu yılı HD (Yüksek Çözünürlüklü) Video yılı ilan etti.
- Flaş flaş..... Sony ile iPod savaşına rağmen, Sony Başkanı Kunitake ANDO alkışlar arasında Steve ile sahnede. İki şirket arasındaki işbirliğinden bahsediyor, Bu işbirliği HD ile ilgili.
- Sony Başkanından: Apple Blu-Ray desteği veriyor!!!! Blu-ray: 25GB'lık, 2 saatlik HD Tv veya, 13 saatlik normal TV yayını saklanabilir. Blu-Ray aktarım hızı, 36Mbit/saniye, yani diske kayıt yapılırken aynı zamanda diski okumak mümkün. Blu-Ray tüm Vcr ve Dvd kayıt cihazlarını yakın gelecekte radikal değişime uğratacak teknoloji. Apple bir kez daha yeni bir teknolojiyi dünyaya yaymaya kararlı. Sony Başkanının Keynote'a gelmesi boşuna değil...
- iDVD demosu'nda -R, +R, -RW, +RW desteği tanıtıldı. Yeni temalar ve tüm formatlara destek var
- GarageBand 2.0'da 8 Track kayıt, tam zamanlı müzik notalama, vs. var. Jam Pack 4: Symphony Orchestra adlı yeni Jam Pack çıktı. John Mayer 4 kanal canlı kayıtla iki demo yaparak tüm seyircileri mest etti... Steve'in önündeki Mac'in Dock'un da herkesin ilk kez gördüğü ikonlar zıplıyor!
- iLife '05 22 Ocak 2005'de 79$'dan satışa çıkıyor. Tüm yeni satın alınan Mac'lerde ücretsiz yüklü gelecek
- AppleWorks'ün yeni yeni sürümü iWork çıktı! Keynote 2, Pages isimli yeni kelime işlemci. Keynote 2'den direkt Flash, Pdf ve Quictime çıkışı yapılabiliyor.
Flaş Flaş...
- iWork, 22 Ocak 2005'de 79$'dan satışa çıkıyor. Tüm yeni satın alınan Mac'lerde ücretsiz yüklü gelecek.
- Mac Mini geliyor!!! Klave, Fare ve ekransız. Jobs buna KFEKG (Klavyeni, Fareni, Ekranının Kendin Getir) adını koymuş  1.25 Ghz, 40GB HD 499$, 1,42Ghz, 80GB HD 599$. 22 Ocak 2005'de satışa çıkıyor. Kutusu iPod kutusundan küçük!!!
- Mac Mini özellikleri: CdRW/DVDRom Combo, USB 2.0, Firewire 400, Dvi ve VGA çıkışı. Mac Mini Apple'ın güç adaptöründen biraz büyük bir bilgisayar!!!
-iTunes Music Store'da bugüne kadar 230Milyonu aşkın şarkı satıldı. Günlük 1.25 milyon satış rakamı var şu anda. (yıllık yarım milyar şarkı!) 2003 Noel Döneminde 733bin iPod satılmışken, 2004 Noel Döneminde 4,5 Milyondan fazla iPod satıldı. toplam 10 Milyon adet satilan iPod'un 8 Milyonu 2004 yılında satıldı. Steve jobs, 10Milyonuncu iPod'u satmayarak kendine saklamış. Keynote'da bunu izleyicilere gösteriyor.
- Amazon.com'un en çok satan 5 ürün listesinde 3 adte Apple ürü
Sosyal ağlarda paylaş

Flash hafızalı iPod shuffle duyuruldu! 512 MB versiyonu 99$, 1GB versiyonu 149$. 12 saat çalabiliyor, USB arayüzlü. Ağırlığı: 25gr, 4 hafta sonra satışa çıkıyor.

oha bu süper bişey, abi kesin vardır bi cinlik ya.
ya ekranı yoktur ya flash disk i kendin alman gerekiodur vs.. o fiyata 25 gr hem de 512 ram olmaz, olamaz ! inanmak zor geliyor.[signature][hline]Here, let me ask you a question. You heard of a place called Shell Beach?
Sosyal ağlarda paylaş

abi ekranı yok ya , herşey süper de ekran olmadan nası navigasyon yapıciiz, ayarları görebiliciiz , ayarları rahat kullanabiliciiz.. sanmıorum ekransız rahat olacağını.

herşey mükemmel, yukarıda yazdıklarıma da çözüm bulmuşlarsa kapış gider o alet, efsane bişey valla.[signature][hline]Here, let me ask you a question. You heard of a place called Shell Beach?
Sosyal ağlarda paylaş

Time to mix things up. Meet iPod shuffle, the unpredictable new iPod. What will it play next? Can it read your mind? Can it read your moods? Load it up. Put it on. See where it takes you. Choose from pocket-size 512MB or 1G models starting at $99 and surprise yourself.

dio zaten hehe. yani ayarlamicaksın bişi o kendi alıp götürcek :)
Sosyal ağlarda paylaş

ekran olmadii icin shuffle zorunlu sanirim
veya playliste uyum zorunludur.

ama random sarki almak zorunda diil itunes dan.
bunun disinda 99$. :P[signature][hline]everyone claims that "mac gamer" is a contradiction in terms but then again, so is "Microsoft Works".
Sosyal ağlarda paylaş

abi 99 dolar olması
25 gram olması süper
flash disk boyutunda bişi olması süper
sesi kalitelidir onda güveniyorum apple a

512 mb her sabah ne biliyim derse gitmedne işe gitmeden önce yüklerim
ütün gün onları dinlerim nolcak
sırf shuffle yapsın
shuffle yapmazsa albüm albüm gitsin
zaten müziğinin kontrolünde olan adam hangi şarkının nerde olduğunu bilir! :oP

hastası oldum
alıcam yani o derece hehe
99 dolar ya!!!!![signature][hline]In Moon I trust
For Moon I live
The Moon I love
The Moon I pray...
Sosyal ağlarda paylaş

Dela ben de ona geliyodum

tam resmi koyup o şeyi vericektim dela önce davranmış
süper yua amerikalılar için çok özel eahuehauea[signature][hline]In Moon I trust
For Moon I live
The Moon I love
The Moon I pray...

[Bu mesaj Volfied tarafından 12 Ocak 2005 12:05 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar,

Aslında Dralnu ile yaptığımız, toplamda saatler süren konuşmaların ışığında ben Mac os X'in x86 uyarlamasını bekliyordum. Fakat bu beklentim gerçekleşmedi.

Şimdi burada saatlerce düşüncemin temelini anlatmaya kasamayacağım, kuzenimin klavyesindeyim ve kollarıma kramplar giriyor. Kurtarın beni bu bilgisayar masası kılıklı işkence aletlerinden...[signature][hline]Ben - DCI - CrystalKeep - Comrehensive Rules
----
Sam, 30 Kasım 2004 23:44 tarihinde demiş ki:
şarki'cim öyle bir spoiler yaptın ki wrc arkasına monte edebiliriz yani..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...