Pluton Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Selamlar. Şimdi markası ACER olan bir laptopum var. PhpStormda dark temalardan birini kullanıyorum. Ancak sorunum şu. Phpstorm'da geçip 5-10sn kaldığımda ekran parlaklığı kendi kendine 2-3 değer sönüyor. Diğer yerlere geçincede öyle kalıyor. Ekran parlaklığını 1 düşürüp 1 artırdığımda olay düzeliyor. Ama phpstorm'a geçtiğimde tekrar aynı olay oluyor. Bu konuda araştırma yptm biraz ama bir açıklama bulamadım. Daha önce başına gelen yada fikri olan var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Kullandigin laptop'in bi olayi muhtemelen. Mac OS'da automatically adjust brightness diye bi olay var mesela. Bi benzeri de senin cihazda vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 acer'ın bazı modellerinde telefonlardakine benzer adaptive brightness adında bir özellik var, devre dışı bırakırsan rahatlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 guden said: acer'ın bazı modellerinde telefonlardakine benzer adaptive brightness adında bir özellik var, devre dışı bırakırsan rahatlarsın. Vallahi allah razı olsun ya kapattım şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar