Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigara bozulur mu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sağlıklımı? nasıl oluyor sigaranın sağlıklısı? :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Mesaj tarihi:
sağlıksızın sağlıklısı yani..

biliyosun bunu demek istediğini ne hala espirisin yapıyosun anlamıyorum[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Mesaj tarihi:
hıms orası öyle yarım ama filtre aldığınız zehir azaltmıyormu normalde? filtresiz daha çok zehirler değilmi?[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
Mesaj tarihi:
said:
Delanoresse, 12 Ocak 2005 02:03 tarihinde demiş ki:
damardan vurun iste ya ne kasiyosunuz

abartanlara ben şırıngayla akciğere nikotin vurun diyorum yada ağzınızı bi bacaya dayayın derim hep :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
Mesaj tarihi:
Evet filtresiz daha çok zehirler ama filtresiz sigaranın tadına alıştıkdan sonra dönmesi zordur. Mesela ben bir ara sürekli sarma içtim. Zahmetli olduğu için bırakayım dedim ama zordur ondan vazgeçmesi.

Gerçi yeniden mi başlasam. Konyak ve japon otlarıyla harmanlayıp kurutur sonra sarardım inanılmaz güzel tadı olurdu. Lan canım çekti ya off yarın ben bir harman daha hazırlayım.[signature][hline]PFMTBİH - "Paticik Forumları'nda Mobil Teknolojiler Bölümü İstiyoruz" Hareketi.

Lütfen eleştirilerinizi ve önerilerinizi linki tıklayarak ulaşacağınız konu başlığında dile getiriniz.
Mesaj tarihi:
aslında hali saha çıkışında fln içmek daha zararlı çünkü çok enerji için alveollar daha çok açılıyor maçta. Üstüne sigara olunca süper ötesi zehirlenme yaşıyorlar. Kana daha çabuk karışıyor yani
Aynı sey nargilede de geçerli nargiledeki su buharı alveolleri daha fazla açıyormuymuş yada genişletiyor galiba ve sigaradan 50 kat daha fazla zehir alıyorsunuz kanınıza.
[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,

[Bu mesaj Endoret tarafından 12 Ocak 2005 02:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bozulur sakın içme at çöpe diyesim gelmişti demeyi unuttum. Şimdi diyorum[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
said:
horacegoesskiing, 11 Ocak 2005 21:40 tarihinde demiş ki:
bayatlar. ama zaten olduğundan daha fazla sağlığına zararlı diil.

harbiden benim de çok hoşuma gitti horace helal olsun babas:)[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
  • Yeni Oluştur...