Zulkarneyn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Evet arkadaşlar burdan daha iyi derdimi anlatabilceğimi düşündüm.Ben evden oynayamadığım ve cafeden oymaya çalıştığımdan oyun düzgün bir fiyata satmaya karar verdim. Runyeye serverında Zulkarneyn Coldheart lvl 22 Erudite Mage Guild : Lostcause (Level 9) + 12 Scholar Oyunun fiyatı 60 milyondur.(80 bence fazla oldu)Oyunun bedava süresi 30 Aralık 2004 tarihinde bitecek.Charı isterseniz silebilirsiniz ama gold kasmak için tavsiye ederim saygılarımla... ([email protected] mail de atabilirsiniz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guen_darkmirror Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Guen Darkmirror, Kerra LvL 22 Assassin, LvL 13 Outfitter Guild: Lost Cause(LvL 9) oyunun bir aylık bedava süresi 30 aralıkta bitiyor, Zulkarneyn inki gibi...üniversite nedeniyşe oynama fırsatım olmuyor ve olmıcak charın durumu gayet iyi silip silmemek alacak olana kalmış, istanbul da oturuyorum ilgilenenler buradan msj atabilirler veya [email protected] a mail atabilirler fiyatı mecburen 60 milyona düşürdüm ben de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lott_Ifock Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ben ilgileniyorum, msn'den ulaşırsanız sevinirim. [email protected][signature][hline]Lott "Flame" Ifock Force.. Yes I've lost my faith in you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zulkarneyn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 İlgilendiğiniz için önce tesekkur ederım sizinle detayları konusmak için mail attım konu hakkında gerekli bilgi yine forumlarda olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zulkarneyn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Evet arkadaşlar ilgilenen başka arkadaşlar varsa forumlarda belirtmesi rica olunur.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ilgilenen 2. kişiyim :)[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozsel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 bende ilgileniyorum email [email protected] manisadayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar