vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 arkadaslar alkollü araba kullanmanin sonucunda 17 yasindaki bi genc kaza yapmis ve iste kizi bu hale getirmis :( ... ooff cok etkilendim ya kendime gelemiorum 2 saatten beri umarim cogunuz bundan etkilenir ve ders alirsiniz ve asla alkollü arac kullanmayi akliniza getirmessiniz http://www.helpjacqui.com/pp_presentation/JacquisStory.pps#2[signature][hline]when Love and Death embrace.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 merak etme o kadar igrenilcek ,tüyler ürpertici ,kanli vahset bi görüntü yok .. sadece izlenilcek ve ders alincak bisey.. tabi istemiosan sen bilirsin :)[signature][hline]when Love and Death embrace.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 otomobilleri zaten sevmem bunu gördükten sonra alkollü olarak araç kullanan birisi kalmaz eminim herkese seyrettirilmeli :([signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 telefonlada konuşmayın araba sürerken.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. pls gençler :) http://www.tusdata.com/ sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 vaniLLe sen patide yenisin galiba. Ben nebula forumlarına tıklandığında pati forumlarının çıktığı zamandan beri takip ederim burayı. Burda alkollü araç kullanacak kadar bilinçsiz insanlar olmadığını düşünüyorum yani. Uyarın yanlış yerde bence.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 içkili olarak araba kullanan öküzdür[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guano Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Bakıp ders almak mı gerek ki bilemiyorum.Alkollü araç kullanmanın ne tür sonuçlar doğuracağını her aklı yerinde insanın zaten düşünmesi gerekli.Olması gerekeni yapmayanlar arkasında böyle olmamalıydı diyen insanlar bırakıyo ne yazık ki.Yazık oluyor halkımıza sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 hem sen ve o kız adına gecmıs olsun sen ve hepımıze ders olsun :yapma:[signature][hline] Msn: [email protected] I've Become so numb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: Endoret, 12 Ocak 2005 00:20 tarihinde demiş ki: vaniLLe sen patide yenisin galiba. Ben nebula forumlarına tıklandığında pati forumlarının çıktığı zamandan beri takip ederim burayı. Burda alkollü araç kullanacak kadar bilinçsiz insanlar olmadığını düşünüyorum yani. Uyarın yanlış yerde bence. uyari gibi bisey yapmak istemedim yanlis anlamana gerek yok... benimde bundan bi süphem yok zaten... ama sadece söyledim konuyla ilgili olarak ufak bi mesaj yani.. laf olsun diyeydi... hemende konuyu cömezlik ve ustaliga cevirdiniz tskrler..![signature][hline]when Love and Death embrace.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 sakin.. sakin.. burayı sadece pati üyeleri okumuyor, hadi onu geçtim burdakilerden birinin muhakkak içkili araba kullanma ihtimali olan tanıdıkları vardır. insan içince sapıtır, kullanırım der, herşey olur..[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Bizzat içkili araba kullancak adam tanıyorum patide birsürü. Ben kullanmam ama.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Üşenme gir takıl,üyeliği de çok kolay hem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 bizzat patide içkili otomobil sürdüğü için ehliyetine el konulan insan tanıyorum(konuyla ilgili açtığı topicten ), isim vermeyim şimdi lol :)[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Yanlız, kızın alkolle alakası yokmuş.. Alkolü içen herife hiçbişey olmamış; kızı bu hale getirip, 2 arkadaşının ölümüne sebep vermiş.. Ve sadece 7 yıl yatıp, çıkmış...[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Alkollüyken bisiklete de binmeyin :)[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Aman ya.. İndirirken yazdım önceki mesajı..Ağlayasım geldi düştüğü hali görünce..Bir hayat berbat oldu işte, geri kalan günleri mutsuzlukla geçicek.. pff..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: Prawler, 12 Ocak 2005 00:43 tarihinde demiş ki: Bizzat içkili araba kullancak adam tanıyorum patide birsürü. Ben kullanmam ama. Katılıyorum.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Şimdi izledim, ölmek daha iyi olurmuş o kızcağız için. Yazık...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: harvester, 12 Ocak 2005 01:08 tarihinde demiş ki: Alkollüyken bisiklete de binmeyin :) su goruntulerden sonrda dalga gecmeye calisiyonuz ciddiye almıyosunuz ya biseyi helal olsun yani!![signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 aynı kızı televizyonda da görmüştüm, sosyal hayatı internet ile sınırlı. :( of berbat bişiy[signature][hline]Here, let me ask you a question. You heard of a place called Shell Beach? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 gebersin adam ya.. iğrenç hale getirmiş kızı.. midem bulandı..[signature][hline]"To forgive is to suffer" - Chuck Schuldiner -R.I.P.- H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: Infernal_Reborn, 12 Ocak 2005 08:50 tarihinde demiş ki: gebersin adam ya.. iğrenç hale getirmiş kızı.. midem bulandı.. Bence tüm suçu adama yükleyip böyle yorumlar yapmak çok yanlış. Çünkü sonuçta o kişi de böyle bir şeyi bilerek yapmıyor, yalnızca düşüncesizce hareket ediyor. O böyle bir trafik kazası geçirmeyi çok mu istemiş ki böyle gebersin falan diyebiliyorsun? Bilmiyorum, bence o adam da çok acı çekmiştir. Gerek vicdanen, gerek hapiste...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar