Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alkollü arac kullanmak...

vaniLLe

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar alkollü araba kullanmanin sonucunda 17 yasindaki bi genc kaza yapmis ve iste kizi bu hale getirmis :( ... ooff cok etkilendim ya kendime gelemiorum 2 saatten beri umarim cogunuz bundan etkilenir ve ders alirsiniz ve asla alkollü arac kullanmayi akliniza getirmessiniz
http://www.helpjacqui.com/pp_presentation/JacquisStory.pps#2[signature][hline]when Love and Death embrace..
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe sen patide yenisin galiba. Ben nebula forumlarına tıklandığında pati forumlarının çıktığı zamandan beri takip ederim burayı. Burda alkollü araç kullanacak kadar bilinçsiz insanlar olmadığını düşünüyorum yani. Uyarın yanlış yerde bence.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sosyal ağlarda paylaş

Bakıp ders almak mı gerek ki bilemiyorum.Alkollü araç kullanmanın ne tür sonuçlar doğuracağını her aklı yerinde insanın zaten düşünmesi gerekli.Olması gerekeni yapmayanlar arkasında böyle olmamalıydı diyen insanlar bırakıyo ne yazık ki.Yazık oluyor halkımıza sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Endoret, 12 Ocak 2005 00:20 tarihinde demiş ki:
vaniLLe sen patide yenisin galiba. Ben nebula forumlarına tıklandığında pati forumlarının çıktığı zamandan beri takip ederim burayı. Burda alkollü araç kullanacak kadar bilinçsiz insanlar olmadığını düşünüyorum yani. Uyarın yanlış yerde bence.

uyari gibi bisey yapmak istemedim yanlis anlamana gerek yok... benimde bundan bi süphem yok zaten... ama sadece söyledim konuyla ilgili olarak ufak bi mesaj yani.. laf olsun diyeydi... hemende konuyu cömezlik ve ustaliga cevirdiniz tskrler..![signature][hline]when Love and Death embrace..
Sosyal ağlarda paylaş

Aman ya.. İndirirken yazdım önceki mesajı..Ağlayasım geldi düştüğü hali görünce..Bir hayat berbat oldu işte, geri kalan günleri mutsuzlukla geçicek.. pff..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
harvester, 12 Ocak 2005 01:08 tarihinde demiş ki:
Alkollüyken bisiklete de binmeyin :)

su goruntulerden sonrda dalga gecmeye calisiyonuz ciddiye almıyosunuz ya biseyi helal olsun yani!![signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Infernal_Reborn, 12 Ocak 2005 08:50 tarihinde demiş ki:
gebersin adam ya..
iğrenç hale getirmiş kızı.. midem bulandı..

Bence tüm suçu adama yükleyip böyle yorumlar yapmak çok yanlış. Çünkü sonuçta o kişi de böyle bir şeyi bilerek yapmıyor, yalnızca düşüncesizce hareket ediyor. O böyle bir trafik kazası geçirmeyi çok mu istemiş ki böyle gebersin falan diyebiliyorsun? Bilmiyorum, bence o adam da çok acı çekmiştir. Gerek vicdanen, gerek hapiste...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Lamerlere Cevap Yok!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...