disasterrr Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Merhaba beyler. Benim çok ama çok garip bir sorunum var. Bu sorunun hardwaremi softwaremi olduğunu anlamadım. Windows 95-98-Me olunca ortada bişey yok ama Windows XP kurunca bilgisayar belli zamanlarda durduk yerde restart atıyo. HDDnin ömrünü yiyo..!! Neden attığını çözemedim bi bilginiz varsa yardım ederseniz sevinirim. makine p3 450 256mbram...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 makina kaldırmıyodur ve fazla ısınıyodur ... bence...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disasterrr Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 ısınma konusunu çok denedim. hatta buzluğa bile sokup çıkardım :P ısınma konusu deil. Makine kaldırma konusundada bi şüphem yok çünkü eski hdd varken res atmıyodu. yeni hdd aldım ondan sonra olmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 2 hdd ise master-slave çakışması ?[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guano Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Ram kaç ki makinanın?Sistem özelliklerini yazsana bir.Büyük olasılıkla arkadaşın dediği gibi sistem kaldırmıyordur.Ya da donanım yükleme esnasında imzalanmamış sürücü tarzı bişeylere evet dediysen sistemde öle neticeler doğabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disasterrr Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Hayır tek hdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disasterrr Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 p3 450mhz 256mbram 80gb hdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disasterrr Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 bide öyle bişeyki bende 128+256mb ram takılı. 256mb ramin yarısını görüyo. board pc100 ram pc100 ama olmuyo işte deli olcam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 hmm anladım , bazı donanımların çakışıo ya a mainboard bazı şeyleri desteklemio[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disasterrr Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 anladığım kadarıyla çakışma yok. desteklenmeyen bişeyde yok bilgisayarda. ama çözemedim.. başka bi bilgisi olan varmı acaba yardım etseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disasterrr Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 online kimse yokmu yardimci olabilicek. çok sinirleri bozuk bir durumdayim bi kaç çare bulsanız rahatlıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 ayni sorun benim obur makinada var ekran kartindan dolayi diyo windows isinma sorunumu acaba?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disasterrr Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Valla bendeki ısınma sorunu değil. Hatta makine buzkesiyo. çünkü bende donuyorum çok soğuk :) neyse, gerçekten ısınma sorunu deil. Ekran kartı sorunu olsa dicem; ne sorunu olucakki benimki onboard 4mb 8mb öle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 orjinal cd den yuklemiyorsan virutik bir nedeni olabilir .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disasterrr Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Yok eski hdd takılıykende aynı cdden yüklemiştim. ozamanres atmıyodu. şimdi oluyo işte anlamıyorum...!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disasterrr Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Çözümlerinizin devamını bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disasterrr Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Yardım edicek daha yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar