Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 FN tuşu basılı kalmış vaziyette. FN numlocktan tut sübhanekeyi tersten okumaya kadar herşeyi denedim. yemiyor. bastığımda devredışı kalıyor bıraktığımda F tuşlarını kullanamıyorum. nası çözücem ben bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 yazılımından çözersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Fn lock tuşu varsa onu dene. Yoksa da shift+numlock dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 teamviewer la laptopa bağlanıp bağlantıyı koparmadan önce numlock u açınca klavye mala bağlıyodu.tekrar bağlanıp numlocku kapamak gerekiyodu o zaman.onun gibi bişi olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Sıvı teması oldu muhtemelen. Keypad gg olabilir. Başıma gelmişliği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 sıvı teması oldu da içini komple söküp temizleyip kurutup tekrar bagladım herşeyini. bios resetlemiş kendini normalde ayarlıydı biosta advanced mı ne bi salak bi seçenek var FN tuşları için. onu yaptım düzeldi. teşekkürler süpermen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 düzelmiş zaten geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar