Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Evdeyken bi problem yok ama dükkanda fiber var hayvan gibi abansın istiyorum bir anda kasmaya başlıyo kasmasından dolayı da indirme yavaşlıyo ekran görüntüsü olsa kare kare ilerler o derece kasıyo. ben bunu nasıl düzeltirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Disk overload mu oluyor? Eğer utorrent kullanıyorsan Advanced > Disk Cache'ten elle girip hızına göre yükseltmen lazım cache'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Slint said: Disk overload mu oluyor? Eğer utorrent kullanıyorsan Advanced > Disk Cache'ten elle girip hızına göre yükseltmen lazım cache'i. hızıma göre yükseltmem lazım derken 2800kb a kadar görüyorum şu anda. ne yapmam lazım ayarları? minimum disk önbellek boyutu falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 1000mb yeterli olur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 eyw teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar