lotus_ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 bir kitap okudum ve tüm hayatım değişti demedim hiç bir zaman ki Orhan Pamuk buna benzeyen bir cümleyle başlamıştı kitabına...zaman zaman yeni kitaplara başlarken düşünüyorum da bir kitap insanı değiştirebilir mi yeni bir hayat verebilir mi?merak ediyorum...ama umarım okuduğum binlerce kitaptan biri hayatımı yüklenirde omuzuna ve ben kimsenin ayak basmadığı ve hiçbir Amerikalının medeniyet götürmediği yerlere taşınırım düşlerimle... fix oder nix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Arthur Schopenauer - Aşkın Metafiziği Oku ve çıldır.[signature][hline]Mahkumun dayanıklısı insana meslek zevki veriyor... Bren - Gnome - Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerubim Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 george orwell- 1984 orda inner party member'ı olan O'Brian diye bir eleman vardı (yanlış hatırlamıosam adını). onun güç ve otorite ile ilgili bi monolog u var. açıkçası hayata bakışımı, dünyamı deiştirdi. artık insanların davranışlarını tetikleyen nedenleri daha ii anlıorm sırf o monologdan dolayı. james joyce- portrait of an artist as a young man bu dünyada yanlız diilsiniz, tek freak siz diilsiniz ve siz olmadınız mantıına çok hosh bi bakış. gerçekten ii bi kitap. bu dünyayı olduu kdr öbür dünyayı da eleştirio. yine bakış açınızı modifie edebilen bi kitap. son olarak da; Kafka- metamorphosis incedir, kısadır, özdür ve alegoridir. yine yanlız diilsiniz, tek freak siz diilsiniz bakış açısıyla yazılmış bi kitap (edebiyatçılar görmesin nasıl basite indirgedim kitabı). harbi okuyun. insanları bi farklı görüceksiniz, insan ilişkilerini daha önemlisi politikayı, ırkçılıı farklı yorumlıycaksınız. garanti ederim[signature][hline]"In despair, there are the most intense enjoyments, if one is acutely aware of one's own hopelessnes"" Fedor Dostoevsky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar