KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Arkadaşlar, bu animeden elinde olan var mı? Yada indirebileceğim bir yer bilen? Hiçbiryerde bütün bölümlerini bulamıyorum... Yardımcı olursanız sevinirim... (görüntü kalitesi çok iyi olanları soruyorum)[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Tavsiye eder misin ? Bulursam alayım, bu aralar izleyecek birşeylere ihtiyacım var, tükettim =)[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Fransız ihtilalinin nasıl başladığı ve nasıl sona erdiğini anlatan harika bir dizi. Tarihi anlatırken ilginç bir hayat hikayesi de konulmuş araya. Bişiler bulursan bana da haber ver ;)[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar