AutolycuS Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Bu aralar yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum ve PCIe biraz daha yaygınlaşsın diye bekliyorum. Acaba bu aralar 915 soketli PCIe'li bir sistem almalı mı yoksa 1 ay daha mı beklemeli? Yada mevcut sistemden yeni bir tane mi almalı? Tavsiyelerinizi/yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 eshreffcim :p ben de yaklaşık 2 aydır ikilemdeyim :) galiba 6600GTler uygun şu durumda, ama AMD 64 mü 915 chipset Intel mi o da bir muamma Öte yandan nforce4 olayı da var, aman ya yazdıkça kafam daha da karışıyo :-)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 bence express yaygınlaşsın bekle biraz fiyatı falan da düşsün öyle yap sistem :)[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 soket 939 -64ler var amd nin onlar nasıl.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. pls gençler :) http://www.tusdata.com/ sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar