Genor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Arkadaşlar, Pacific Assault'da uçaklı bölümde en son düşürüceğimiz japon uçağını füze ilemi yok edicez?Ediceksek füze fırlatma tuşu hangisidir defalardır deniyorum bulamadım.2 sağ 2 sol birde ortada füzelerim duruyor...[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 picific assault ww2 oyunu değilmi? Ne füzesi demek lazım o zaman?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Arkadaşım sonuç olarak roket yada füze bu konu hakkında yardım rica ettim bilen arkadaşlarımız varsa açıklarlarsa memnun olurum..[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Arkadaşlar bilen kimse yokmu?[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 o uçaklı bölümde füzelerini gemilere fırlat 2 gemiyede ateş et her yerleri hasar alsın diğer uçaklar kaçıyorlar zaten geçiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Tamamda hangi roket nereye yada nerelerine zarar vericez?[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 orda jepen uçakları hayvan gibi ateş edip daıtıolar ya bi türlü geçemedim[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 bombaları sağ tıklayarak atıosun.(uçaın ortasındaki bomba torpido onu denize bırakçan) bomba türünü deiştirmek içinde o,p veya ğ ye basıon yada oralardan bişiler tam hatırlamıom.ö bölümü geçmek içinbütün bombalar uçak gemmisinin üstünde harcıycan torpidoyu kullancan aşağda gövdede bi delik açılcak sora dier bombalarıda güverteye fırlatcan yanlız bi tanesiyle kaptan köşkünüde indirmen lazım sora uçak gemisinin sağında solunda sana ateş eden 12 tane ( galiba) zımbırtılarıda vurcan uçak gemisi batcak sora destroyerı batırmak için önce üstündeki silahları patlatcan tarıarak sora paso tarıcan hmn batıo ztn .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 yok ben galiba arkadaşın dediği hadiseyi anladım.aynı sorun bendede oldu çünkü.o bombalarla torpidoları f'ye basıp bırakcan geminin üstüne diyor ama ne fye nede sağ mouse tuşuna basınca bırakmıyordu, galiba bazı kopyalarda o bombaları felan atamama gibi bi sorun var.ben o bölümde uçakları makineli ateşiyle batırmıştım :) işin sırrı dikine 10000 feete yükselip dimdik geminin üzerine dalış yapmakta.2000-3000 feet civarına inene dek makineli sık, japon zerolarından kurtulmak içinde bisürü manevra yapıp tekrar yüksel.bi 5-10 salvodan sonra uçak gemisi batacak.bi kere onu batırdınmı yanındaki destroyer kolay zaten...[signature][hline]Azmodai, 18 Aralık 2004 20:28 tarihinde demiş ki: arkadan ben bile cok guzel gorunebilirim kimilerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar