Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

xigenon açıldı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler hadi x1 de kasmaya başlıcaz gelenler buraya yazsın beklicem[signature][hline]Seks bir matematiğe benzer:
Yatağı topla,elbiseleri çıkar,bacakları böl,çarpmaya başla...
Mesaj tarihi:
Hadi kasmaya gelecekler buraya isimlerini yazıp XIGENON 1 den piana gate e gelsinler[signature][hline]Seks bir matematiğe benzer:
Mesaj tarihi:
bende gelcem nası kascaksanız nası haberlesebılırız acaba bırazcık n00b umda :D[signature][hline]---------Kadikoy Anadolu-------------
Mesaj tarihi:
ahah burayı da chat gıbı kullanır olduk ama bıde pıana mudur nedır o gate nerededır acaba?[signature][hline]---------Kadikoy Anadolu-------------
Mesaj tarihi:
ben 1 tane gate bılııyorum oda su ılk basladıgımız yerde merdıvenlerden asagı ınınce o mudur acaba?[signature][hline]---------Kadikoy Anadolu-------------
Mesaj tarihi:
Ya chat gibi kullanmadık sonuçta forum klanı açacaz ve lvl kasmak için haberleşmemiz gerekecek dolayısıyla böyle bişey şart.Mrodan gate var ya teleport gate orayı sağ tıklayıp piana yazısını ok la.

Hadi kardeşim ya hiç lag yok bişey yok forum elemanları x 1 de yeni char acanlar kasacak olanlar gelin
[signature][hline]Seks bir matematiğe benzer:

[Bu mesaj Euphrates21 tarafından 11 Ocak 2005 20:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
tşk :).oQo hadi seni bekliyoruz kuardonu al x2 ye gel[signature][hline]Seks bir matematiğe benzer:

[Bu mesaj Euphrates21 tarafından 11 Ocak 2005 22:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
FRP MASTERR HACI imzama ne yaptim ole yaf :D cok seksi idi simdi bozulmus karismam gitmiş[signature][hline]imzam çok uzundu kısalttılar. suyuna da pilav pişirdiler.
  • Yeni Oluştur...