dana22 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 isik gucu icin ise..250 lux mus..2 feetten -61 cm. ciplak ampul isigi 100 watt lik.. gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 ben kışın sabahları kalkarken baya zorlanıyorum, bunda sabah saatlerinde ortamın karanlık olmasının etkisi de baya var galiba. o yüzden bu ürünü almayı istiyordum, internetten verdim siparişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 sansina alacagin varmis..fiyati da uygun gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 ben bayadır arıyordum valla bu aleti. amazonda var aynı lamba ama fiyatlar uçuk. en eski modeli bile 199 dolar diyor. fiyat baya iyi geldi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 neutrino said: Gece lambası kullanmayın abi, karanlıktan korkmaması gerektiğini öğretin. Melatonin çok önemli bir hormon. Biz hiç ışık açmadık bizim çocuk şimdi deve gibi maşallah nuurrrçççç knock knock knock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar