nEsHE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mathias malesef ki bu durum ikinci kez oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nEsHE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Herneyse olan olmus uzatmanin bi anlami yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: edi, 02 Ocak 2005 20:12 tarihinde demiş ki: said: fizban, 01 Ocak 2005 19:01 tarihinde demiş ki: içtim absolutu öptüm sevguluyu. aynen :) ehem pardon eşimi yani sevgi felan bitti mi? Cümle oyle duruyo da..[signature][hline]AAL'05 Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun.. - Saçma Lama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nEsHE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 bu soru bana miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 yok be neshe, sen neşene bak...[signature][hline]AAL'05 Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun.. - Saçma Lama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nEsHE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: nedanko, 11 Ocak 2005 18:27 tarihinde demiş ki: yok be neshe, sen neşene bak... ok ben neseme bakimm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 İlki olunca ona bir daha yapmamasını söylediysen bir şey demem. ama bu yoksa gene de ekstra nedenler olmalı .[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nEsHE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: Mathias, 11 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: İlki olunca ona bir daha yapmamasını söylediysen bir şey demem. ama bu yoksa gene de ekstra nedenler olmalı . ilkini gectim de bu ikincisi iyi olmadi gerci hala anlayamadim ne yapmaya calistigini dalga mi geciyor dogru mu soyluyor bi nevi soktayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 ben ankarayı seevmediim için illa kapalı alanda gireceksem yurtta girerim zaten sık sık içiorum bugün içmek ve sevişmek için bahaneden başka bişi deildir deip yurtta girdim :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Owwww .. ben başından beri yanlış anlamışım o zaman pardon .... çok ters anladım ben. aldatma olduğunu yeni anladım. Ben de siz ikiniz bu işi yaptınız sen de buraya yazdı diye kızıyorsun zannettim. Şimdi doğru anladıysam yuh diyorum resmen. %100 haklısın[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nEsHE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mathias good morning Yoksa bu kadar laf niye dokeyim yuzde yuz hakliyim mi degilim mi bende bilmiorum ama guzel bi site bende uye olmus oldum tek iyi yani bu simdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 bu iş gittikçe saçmalaşmaya başlıyor heh[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nEsHE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 evet bas agritici oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar