Korax Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Ben programda çalıyodum. 3 saat boyunca aralıksız.. 10-9-8-7-6-5-4-3-2(ve Cm)-1(tak(son) tak(kiii) tak(3) tak(4) ve 2005) Hatayı ben en başında yaaağptım, Aynı evi senle paylaşarak, kendimi çoğk takdir edicem, ayrılığı kutlayaraaaağk, (Dup(cross) Dup Dup Dup)Vedalaşırken üzülmüş gibi, Tutma ellerimi acıyarak, Kendine dev aynasında değiiiil, Boy aynasında bi baaaaak, (oryantal ritm)Acııın taaağze kurtulamazsın, Elleriniii kaçırarak (DUP DUP DUP ve Glisando) (Cm)Belki birazcık bozuuulduuun, Ruhun belki can çekişiyoooor, Belki birazda kızaaardııın ama, Sana kırmızı çok yakışıyoooğr İşte böyle girdim.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 odamda müzik dinledim full ses. salona bir uğradım kim var kim yok komşular gelmiş. sonra quest düzenledim. sıkıldım mı evt sıkıldım. arkadaşım caddebostan'a çağırdı gitmedim gidemedim. geçen yıldı daha bi bok geçmişti.[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Bana viski icirdiler bir cay bardaqinin dibinde az bisey bursurude kola kattik ama bi qarip oldum aslinda sarhos deqilim piskolojik olarak oyle zanlediiyorum kendimi saat qecenin bir kaci bide oturduk vizyontele tuuba'yı izledik Ğ yok tuuba :lol:[signature][hline]Kimler önüne geçebilir zamanın akışının cümlelerimin noktalarına kaç zamanda ulaşırım iskeletler diyarında bir et parçasıyım.. «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 oyun oynuodum; 3 war3 1 sc oyununda toplamda 3 loss 1 win aldim. aldigim winde de rakip disc oldu .. boyle giderse butun sene sictik toptan :p[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 yarın ve pazar günü hayvanlar gibi ders çalışmam lazım yoksa ptesi günkü finalde dağılıcam.[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 1 Sene boyunca yat sonrada tantana et :lol:[signature][hline]Kimler önüne geçebilir zamanın akışının cümlelerimin noktalarına kaç zamanda ulaşırım iskeletler diyarında bir et parçasıyım.. «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 caddede iyi kafayla yürüyerek girdim. pek zevkli değildi fakat elemanları izledim güzeldi.[signature][hline]Mavi Duinlorie / the human Elladan Ancalímon / the elf Fredegar Loamsdown / the hobbit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ultiam online burakkarak girdim[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 elimde mouse vardı :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 güzeldi lan o şarap ne köpek öldüreni :) beenmedinmi yoksa[signature][hline]We can learn from the past, But those days are gone.. We can hope for the future, But there might not be one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 J&B red label şişesini 1.5 saatte bitirip partinin içine ettim. 00.00 a tuvalette kusarken girdim. 0.30 gibi yattım... İşin komik tarafı partide tanıştığım bir kız tarafından tecavüze uğradım gece 3-4 sularında(yemin ederim :) )[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Tauren Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Valla bu sene birşey yapamadım malum askerde olduğumuzdan... Ama hiç ummadığım eğlenceler yapıldı mesela geri sayım koca bölük tarafından dışarıda yapıldı,fişekler atıldı :) Bunada şükür diyelim =)[signature][hline][b]Dün Gitti Yarın Gelmedi "Anı" Yaşayalım... Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger Asgard Uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Civilization 3 oynuyordum.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 arkadaslarla dısarı cıktık maytap ve o patlayıcı seyler varya onlardan aldım bagdat caddesine gittik maytap yaktık yola salladık hatta bi tanesi camı acık olan bi arabadan girdi ama az vardı :) o patlayıcı seyleri bizim burda ataşehirde bi arabaya salladık adama geldi heralde 2 adam indi bizi kovalayama başladı biz direk gördüğümüz bir apartmana girdik üst katlarına cıkıp saklandık[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Sarhoş kızlara çobanlık yapıyodum. gerçi gittiğimiz yerde 10dk sonra farkettiler öyle başladılar hoşgeldin yeni yıııl diye :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Valla evde çok sıkılmıştım dışarı az çıkım dolaşayım egleneyim flm dedim.O da nesi!! dışarda serserilerden başka kimse yok!!sanki savaş alanı gelenden haraç gelenin önüne bomba atmalar arabalara saldırmalar.Tabi bende evde gecirmiim geziim diyordum onları bi gördüm bi tırstım aman aman [1 kişi olsa neyse de 10 dan faslalar ] 2 dk evime gideceğim yolu 1 saate gittim.Yılbaşını evde sakin sessiz portakal yiyerek geçirdim :] Dışarda geçirmekte neymiş otur evinde demi ! :) heycanlı bir yılba$ıydı benim için bu yıl :][signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 uyudum...[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: Sam, 01 Ocak 2005 02:38 tarihinde demiş ki: "ilk mesajı ben attım" diyenlere laf yetiştirirken ilk mesajı farkında olmadan atmış olmakla meşguldüm.. :-p said: BlaCk_DmC, 01 Ocak 2005 00:01 tarihinde demiş ki: said: Eray_GNR, 01 Ocak 2005 00:00 tarihinde demiş ki: Nice seneleerereeeee 2005'in ılk mesajı bu galba :) [signature][hline]Ana Gißi Yar Olmaz Bagdat Gißi Diyar Olmaz Ama Bagdat Bombalanirr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Alexi : Oha olm 1 dakka kalmış lan. Devilizer : 5 saniye lan ! Alexi : Estelcaaan yetiiiş. *O sırada birasına sarılır* Devilizer : Bira içerek yıl başına girmek. ... Estel : Şampanyamızıda patlatalım bari. Alexi : Olm öyle değil o, oha nası çıktı lan o, e nası patlatcaz şimdi ? Ismini Vermek Istemeyen Bayan Bünye : Sadece çalkalasan patlar birazdan. Devilizer/Tharkas/Alexi/IVIBB : BIZE DOĞRU SALLAMASAYDIN. IVIBB : Abi salona doğru yap işte. Estel : Ya mutfakta yapalım paspaslarız sonra kolay kolay. Estel : *Çalkala çalkala patlat* *Alexinin ağzına daya* Alexi : *Sömür* Estel : *Iç* Alexi : *Davran* Devilizer : Hoop kardeş sıra var ehehe. Gecenin esas olayları : Alexi : Şampanyayla bira hoş oluyomuş. Tharkas : Şarapla şampanyada fena değil. ---- Torpiller ; Devilizer : *atar* Alexi : Olm araba lan lan *BUUUM* Topluluk : MNEHEHEHEH Alexi : *atar* Topluluk : Lan ev ev lan lan *BUUUM* Topluluk : MNEHEHEHEH ---- Gecenin daha geç saatleri : Estel : İçmek istiyooorouargğgmrmm. Devilizer : Abi nahanda şişe orda al iç. Estel : *Davran* Alexi : *Daha ayık bünye rules olduğundan kap* Estel : *Kal falan gelir* ---- Topluluk : Abi wow bık bık. Alexi : Ben EQ2 ısmarladım ya. *ölüm sessizliği* Estel : Abi sen onu babam iflas etti para lazım diye sat bence. ---- Tharkas : *dülü dülü* - Alo?Tamam abi geliyorum. 10 dakka sonra. Tharkas : Arkadaşlar aradı işte gel dediler bık bık. 10 dakka sonra. Tharkas : *dülü dülü- - Alo?Sarhoşsunuz?Peki geliyorum. 20-30 dakka sonra. Tharkas : Bi kişi daha çağırırsa skecem. Alexi : Abi elindekiler ne ? Tharkas : Bira, bi de Smirnoff var. Alexi : Oha aldın mı ? Tharkas : Yok fazlaymış bunlar, bize verdiler. ---- Estel : Yemek yaptım. Topluluk : Ya ben almiyim, bık bık, daha sonra. *5 saat sonra alexi mutfağa gider kaldı mı diye 2 gıdım pilav kalmıştır, tavuğun esamesi zaten okunmaz* ---- Estelin efsanevi soslu tavuğu ilerleyen saatlerle ısıtılmadan tüketilmiştir. Estel : Septiiii aç aaazını bakiim. Alexi : Mnöh! Gnam gnam. ---- Devilizer : Hadi wow oynıyalım.[signature][hline]Why don't you just... chill out ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 afedersiniz ama kusarak girdim hala kusuyorum... Midem bom bos ama genede kusuyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Bi de onlar uyuyo şimdi, ben sabah 7'de çıktım evden. Hala uyumadım mneeh.[signature][hline]Why don't you just... chill out ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ben sevişerek girdim havai fişek gösterisini falan izledim bildiğiniz yılbaşı giriş modeli işte.[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 möh![signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 WC3[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: sheref, 01 Ocak 2005 12:41 tarihinde demiş ki: ben sevişerek girdim havai fişek gösterisini falan izledim bildiğiniz yılbaşı giriş modeli işte. ahah lol anlasılan en güsel sen girmissin :)[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar