Rexar Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Saygıner: "Türkiye'yi terkedeceğim.." Bilardoda dünyanın zirvesinde yer alan Semih Saygıner, sitemkar açıklamalarda bulundu.. Bilardonun ilahı olarak tanınan başarılı sporcu, Türkiye'de değerinin bilinmediğini ileri sürerek, "Ülkeyi terk etme noktasına geldim" dedi. İspanya’da yapılan Dünya 3 Bant Bilardo Şampiyonası’nda birinci olan Semih Saygıner, samimi açıklamalarda bulundu. 2003 yılında Dünya Şampiyonluğu elde eden ilk sporcumuz olan Saygıner, “Ben dünyanın zirvesindeyim, Türkiye hariç heryerde hakettiğim ilgiyi görüyorum” dedi. 1’i takım 6 Dünya Kupası, 1 Dünya ve 1 Avrupa Şampiyonluğu bulunan tecrübeli sporcu, “Bu kadar başarıya rağmen, bize kumarbaz diyenler çıktı. Derecelerimizi görmezden gelip tarihe çizik atanlar oldu. Fakat son raddeye geldi artık. Ülkeyi terketme noktasına geldim, bana bunu yaptırmasınlar” ifadesini kullandı. Beşiktaş Belediyesi’nin Avrupa ve Dünya Şampiyonu Türk sporcular için yaptırdığı parkta heykelinin olmadığını kaydeden başarılı ıstaka, “Ben o kadar şampiyonluğu Yunanistan’da mı elde ettim acaba” diyerek serzenişte bulundu. “Gerçekleştirmek istediğim herşeyi yaptım. Ancak derdimi bir türlü anlatamadım” diyen Saygıner sözlerini şöyle sürdürdü: “Sıtkım sıyrıldı... Hiç gereken saygıyı görmüyoruz. Başka bir ülke adına mücadele etsem daha iyi. Çok milliyetçi bir insanım ama salak değilim. Başarılarıma kıymet verilmiyorsa, düşünürüm. Öz evladımıza sahip çıkalım. Madalya kazanması için başka ülkelerden sporcu getiriyoruz. Porto’dan bana ve Tayfun Taşdemir’e transfer teklifi geldi ve büyük bir ihtimalle kabul edeceğiz.” dünyanın en asil sporlarından biri olan bilardo'nun en iyisi bizden birisi ve ülkemizde. ama şu yaptığımıza bakın... öküzlükten ne zaman vazgeçeceğiz acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar