athea Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 icq`n calismiosa burdan parca isteyebilir miyiz sayin dicey? pecete usulu hani =p 10-Vur Ulan Kopek Dolu ekiki listende var valla, meraktan catlicam neyin nesidir, kim soler, neden bole manyak bi sarki soler heuehuehu
Angelica Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 yannız farkındamısınız bilmiom ama pepelek.. pardon paticik forumları özledigim haline geri döndü bi an icin
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 hehe nouma'ya mı şarkı lol bone şeyi çalsana 'ne maçlaaar yaşandı dünya cehennemi burda tanıdıı elvedaaaa samiyeeenn birgün geri geleceğiz yenideeen[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 prawler'ın repertuar sponsoru benim :)[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 tuh ya benım dizm basladı kurtlar vadisini seyredip geliem. sufer eglenceli oluo bu radyo işi bizde mi kursak ne. aloo athe hanım kuralım mı pati efem :P (pepelek die tutturacan simdi orası kesin olsun ben bi sansımı deniimde :) )[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Nefr, 02 June 2003 00:20 tarihinde demiş ki: ben bu mesajı attığımda bu topic 90 kez okunmuştu, ben atınca 91 oldu heralde. Demek ki 4 kez daha okunmuş...
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 ne dedi www.bonepart taksim bilmemne[hline]Madalyam yok ama,para bende. Fizban bilmemne tarihinde demişki: lol yerim senin gitarist parmaklarını ben de basketçi parmagı var
hella Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: athea, 04 June 2003 20:59 tarihinde demiş ki: lol! bence bone eslik etsin butun sarkilara, konussun falan, butun keyfi orda zaten yoksa herkes acar istedigi seyi dinler winamp`inde =p bencede =) Komik oluyo eheh
athea Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: Tarist_Windveil demiş ki: ne dedi www.bonepart taksim bilmemne http://www.doyanakadar.com/bonepart/winamp.htm dedi
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 100![hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 ben 2 hafta falan girmeyince fransız kaldım nedir radyo işi biri açıklarsa öpücem gözlerinden.[hline]get bored.. icq: 67083813
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Şurdan başlamış bi akım gibi bişi oluyo bu radyo geyikleri.. güzel de bişi hoş oluyo..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Yumuşatma eklerine hayır. Biz AntiPatik'iz.UltimaTR
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Phantom of the opera çal :) hastasıyım.[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords]
athea Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 10-Vur Ulan Kopek Dolu calio tuh, ben arabesk bisiler sanmistim, guleriz negzel demistim, olmadi... neysem
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 ULAN REZİL ETTİN BİZİ BREEA ! >:([hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] [Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 04 June 2003 21:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Bone cradle of filth- cruelty brought thee orchids i çal eşlik et allahına kadar[hline]Madalyam yok ama,para bende. Fizban bilmemne tarihinde demişki: lol yerim senin gitarist parmaklarını ben de basketçi parmagı var
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 lol ! 'anneee geliyoruum'[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Norak a sevgilerle.... Marilyn Manson------sweet dreams[hline]A little less conversation a little more action please
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 insan estel anorien diyemez mi ya :P Hey allahüme salli[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords]
Craven Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 ANNEEEEEEEEE GELİYORUUUUUUUUM nauahhaah estel anoriyen nahha[hline]Balon Adam www.hayalkent.net/freestyle
Predator Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Aslanım bonepart be ne güzel dj lik yapıyon hoca süpersin valla. Sesin tam dj liğe uygun hoca haha. Favorim artık bu Magician Radio[hline]Chemical, 01 June 2003 23:09 tarihinde demiş ki: Bu arada karpuz ağaçda yetişmiyomuydu ya
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 ben tercüme edeyim bone efendi Ne maçlar yaşandı Dünya cehennemi burda yaşadı Elveda Samiyen Birgün geri geleceğiz yeniden stad'da kayıt edildiği için kalite düşük napalım[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Blind Guardian Bard's Song hade bakalım:)
Angelica Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 "farrr eveeeeeyyyyyyyyyy" lol be hasta ettin valla hepimizi
Öne çıkan mesajlar