Bagay Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 herkese selamlar, arkadaslar acil jedi imi satmam gerekiyor ilgilenenler lütfen özel den mesaj atsın.. Aman yaa 3 gün yokum bakamayabilirim en iyisi sona cep no mu ekliyim siz arayin , ben sizi ararim.. Kısaca özellikleri yaziim, birde ilk kez bööle bir forum a katılıyorum bi hatam olduysa özür.... corbantis serwer ında wuki jedi bildigim 2. wuki jedi benim baska da yok,ilki su an djk ls de xx1x ım novıce heal ve force da var ayrıca medıc 23xx master sw ve master pıkeman alt char ım human master brawler master fencer master tka ve medıc 44xx 10 milyon un üstünde para screen shot a gırcek kadar iyi dekore edilmis bi ewim var, ayrıca bi jedi evim ve bi tiyatrom var milyonlarca resource set halinde birsürü harwester gene setler halınce slice siz armor larim ne biliim bi dünya yemek icecek jet pack ıcın 2 parca eksık kaldı gerısı tamam 100 den fazla kristalim var bunlarin 60 dan fazlasi clear ve cok cok iyi pvp icin 15 kadar clear var pıkeman icin rare pıke larim var arti gene silahlar walla aklima gelen bunlar ne biliim :) sorun söyliyiim simdilik aklima gelen bunlar tel no: 0536 939 06 69 simdiden tesekkür ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 aman cu'bor kızmasın oyunu bırakmana[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Cu'bor'u bırak yakalarsam önce ben pataklıycam....[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Padawan/BH-Pistoleer/Chef-BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
queron Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Master naaptin yaw...Hadi bizi bosver Angene' , Nina vb noolcak hahah...Fikrini degistirirsen geri almayiz ona göre...Zaten evin de kaçakmis Imparatordan mail geldi demin "yikin sunun evini" diye heheh...Heralde alkollüydün "SATILIK" mesajini yazarken:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
runreal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 SENİ TÜM YAKINSEHIR HALKI ADINA KINIYORUM ! /Zalim[signature][hline]En güçlü savunma zoru başarmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bagay Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 eh be 200 kisi okumus nerdeyse biride cikip kaca dememis siz hala eq2 ye gelmem swg die tutturun :) yaw 4-5 cewap hepsi bizimsehirden ayrica eylül sama noooooldu diyorum ilk mesajinda pataklarim felan demisin eq2 de benden daa yüksek levelsin :) eh be damardan verdim zehri tabi üstelik unutmyain eylül bensiz yapamaz o benim ilk padawan im :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bagay Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 ayrica ben su imza olayini daq cozemedim deli oldum yanii A fighter bows master sword, a thief bows no one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar