Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acilen satılık Jedi

Bagay

Öne çıkan mesajlar

herkese selamlar,
arkadaslar acil jedi imi satmam gerekiyor ilgilenenler lütfen özel den mesaj atsın.. Aman yaa 3 gün yokum bakamayabilirim en iyisi sona cep no mu ekliyim siz arayin , ben sizi ararim..
Kısaca özellikleri yaziim, birde ilk kez bööle bir forum a katılıyorum bi hatam olduysa özür....
corbantis serwer ında wuki jedi
bildigim 2. wuki jedi benim baska da yok,ilki su an djk
ls de xx1x ım novıce heal ve force da var ayrıca medıc 23xx master sw ve master pıkeman
alt char ım human master brawler master fencer master tka ve medıc 44xx
10 milyon un üstünde para screen shot a gırcek kadar iyi dekore edilmis bi ewim var, ayrıca bi jedi evim ve bi tiyatrom var
milyonlarca resource set halinde birsürü harwester gene setler halınce slice siz armor larim ne biliim bi dünya yemek icecek
jet pack ıcın 2 parca eksık kaldı gerısı tamam 100 den fazla kristalim var bunlarin 60 dan fazlasi clear ve cok cok iyi pvp icin 15 kadar clear var
pıkeman icin rare pıke larim var arti gene silahlar
walla aklima gelen bunlar ne biliim :) sorun söyliyiim simdilik aklima gelen bunlar
tel no: 0536 939 06 69
simdiden tesekkür ederim...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
eh be 200 kisi okumus nerdeyse biride cikip kaca dememis siz hala eq2 ye gelmem swg die tutturun :)
yaw 4-5 cewap hepsi bizimsehirden ayrica eylül sama noooooldu diyorum ilk mesajinda pataklarim felan demisin eq2 de benden daa yüksek levelsin :)
eh be damardan verdim zehri tabi üstelik unutmyain eylül bensiz yapamaz o benim ilk padawan im :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...