Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: forgiver, 10 Ocak 2005 21:38 tarihinde demiş ki: anlamıyorumki gerçek müslümanlığımı kötülemeye çalışıyorusunuz yoksa müslüman geçinenlerimi yoksa müslüman geçinenler yüzünden her 2sinidemi Yok abi gerçek müslümnaları niye kötülemek istiyim. Neyse evet off topic olacak aşırı şekilde, mezbaha konusunda görüşümü söylemiştim zaten ben kapatalım şu mslümna konusunu[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
demiroyun Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Yasar Nuri TV programinda soyle demisti: ''Bu bayramin esas amaci fakirlere ve ihtiyaci olanlara yardim etmektir. Bir cift ayakkabi almak da ayni isi gorur...'' Ama adettir, kesmek isteriz diyenler de kesebilmeli, fakat bunu sihhi bir sekilde, ve sokak ortasinda degil, uygun bir mekanda, cocuklari korkutmayacak sekilde yapmali. AB'nin ne dediginin hic bir onemi yok, kendileri bizim 100 katimiz karbonmonoksit emisyonuyla ozon tabakasini deldiler. Her gun sabahtan aksama dunyaya kirlilik yayiyor US-AB sanayii tesisleri ve yaptiklari nukleer testler. Tabi her ne hikmetse, toksik atiklarini falan da bize gonderiyorlar, denizlerimize gomuyorlar. Herhalde ileride bunu da bahane olarak sunacaklar: 'sizi istemeyiz cevre kirliliginiz var' falan diye.
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: Soulbringer, 10 Ocak 2005 20:23 tarihinde demiş ki: said: KireiMerodii, 10 Ocak 2005 20:08 tarihinde demiş ki: Eğer bi insan bu 5 şartı yerine getiriosa istedii kötülüü yapabilir. Nasılsa müslümandır ve 5 şartı fıstık gibin yerine getiriodur :D Açık yüreklilikle şunu söylemeyi uygun görüyorum uykusuzken mesaj yazmasan daha iyi olur ;) Kesinlikle haklısın... Dedim zaten yabma Kirei, sora yannış annaşılcan, komik komik yazdın. Yaw Lombak! Ben vejeteryan değilim. Et yemeye karşı neyimde değilim, bir günde onca hayvanın kesilmesine karşıyım sadece. İhtiyacınız oldu mu gidin alın marketten, kasaptan diyorum. Alıpta bir hayvanı cennete gidecem diye kesmek pek güzel bir fikirmiş gibi gelmiyor bana. Sonra biri islamın 5 şartını yazmıştı yukarıya, sanki bunlar yerine getirildi mi herşey tamam oluyormuş gibi, ben de dalgamı geçtim, kimse yannış annamasın, Kur'an'ı da okudum, ya bu 4 kitap birbirini kopyalamış durmuş. Siz gidip mealini felan okuyorsunuz (eğer okuduysanız) yorumlarıyla beraber yani, böyle adam kafasına göre yorumlamış, günümüz için uygun hale getirmiş millet inansın diye, orijinal çevirisini okuyun da görün ne efsanelerle dolu o kitap, walla yüzüklerin efendisi mübarek ehuheheh :D DERIN anlamlar çıkarmak isteyen heryerden çıkarır yane. *Bir daha uykusuzken mesaj atmicana söz verir*[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop...
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Ya din min, burda çok open minded arkadaş var ama bu kurban meselesinde yalnız kalacam gibi gözüküo.. Herkes okey diyo kesin bir günde büssürü hayvanı, ama kanlamayın ortalıı... Ya zaten karşı olsam noluyo? Yine kesionuz yine kesionuz :D O yüzden bişi demeyin bana, zaten kesmeyin diyen bir ben varım, yalnız kaldım ühühüh... *ağlayarak uzaklaşır*[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop...
Öne çıkan mesajlar