Zerglingtr Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Son disco sarkilari yazarsaniz cok sevirim...[signature][hline]Web Master of Turkoyun Ne oldum degil !!! Ne olacam demelisin !!! Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN Seytana Uyan Kaybeder Aslan !! Fazla Zıplama Arkana Yaslan !!
micha Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 son degilde benim beyendigim bir kac parca var. Carlos Santana-Dirty Dance No Doubt -Keep On Dancing bunlar cok c1ks[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Peki satisfaction a benziyen bir sarki var.. onun ismini biliyor musun[signature][hline]Web Master of Turkoyun Ne oldum degil !!! Ne olacam demelisin !!! Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN Seytana Uyan Kaybeder Aslan !! Fazla Zıplama Arkana Yaslan !! [ustteki mesaj quotelanmaz] [Bu mesaj HellHound tarafından 10 Ocak 2005 21:51 tarihinde değiştirilmiştir]
micha Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 @Zergling ne demeye ve nereye varmaya cal1st1g1n1 pek anlamad1m. Ukalal1k olarak alg1lad1m biraz.. Ac1k olursan sevinirim.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Ukalalikla hic bir alakasi yok sen yanliz anlamasini bu konuda bir cok topic actim fakat cevap alamadim.. Sadece bir sarki ismi soruyorum[signature][hline]Web Master of Turkoyun Ne oldum degil !!! Ne olacam demelisin !!! Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN Seytana Uyan Kaybeder Aslan !! Fazla Zıplama Arkana Yaslan !!
micha Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Sordun cevap verdik. ;) signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) [Bu mesaj micha tarafından 10 Ocak 2005 21:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Jhengie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 benni benassi - no matter what do you do şamslısın az önce başka bi topic için bunlarla baya bi haşır neşir oldum..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 tesekkur ederim ben buldum california dream imis :D[signature][hline]Web Master of Turkoyun Ne oldum degil !!! Ne olacam demelisin !!! Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN Seytana Uyan Kaybeder Aslan !! Fazla Zıplama Arkana Yaslan !!
Öne çıkan mesajlar