Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Hunter ın petını eskıden ustune sol tusla bırakarak besleyebılıyorlarmıs fakat su anda benım petı bu sekılde beslemeyı basarmadım..Besleme ıle ılgılı Feet pet dıye bır skıll varmıs sanırım ama traıner ogretmıyor ole bı skıll.. Bılen bırısı yardımcı olursa sevınırım..[signature][hline]Darti lvl 17 Undead Roque,Test 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Ben Dolanaar daki trainerdan öğrenmiştim o sklili tame petskilini aldıktan sonra.O skili alınca iste skile basıp ete bas ister eti sağ tuşla sürükleyip pete bırak[signature][hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 quest var hunter için lvl 10 da o questi yapınca ögreniyorsun feed pet tarzı skilleri hunter trainer veriyodu questi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Lvl 10 quest ını yaptım..Gelen skıller Tame Mastery . Dısmıss pet , bı de Pet ı gerı cagırmaya yarayan bır skıll.. Beslemekle ılgılı bır sey gelmedı..[signature][hline]Darti lvl 17 Undead Roque,Test 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Kusura bakma aklımda öyle kalmış o zaman kesin trainerlar ögretiyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Razor Hıll ve Orgrımar dakı ogretmıyor..[signature][hline]Darti lvl 17 Undead Roque,Test 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Sımdı baska bır serverdakı 13 hunter a baktık onda Feed Pet ve Revive Pet skıllerı var ama bende yok.Serverdan kaynaklanabılırmı..[signature][hline]Darti lvl 17 Undead Roque,Test 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Hunter görevinin devamında alıyorsun o skilleri thunder blufftan görevle geliyor görevi tamamladığında otomatik olarak öğreniyor char zaten....[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Tmm buldum Hunter the Path questı varmıs bırde..signature][hline]Darti lvl 17 Undead Roque,Test 9 [Bu mesaj Dartagnan_DS tarafından 11 Ocak 2005 19:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar