SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 :) aYıp ama :) AREs te 100 kere öldüm 99 kişi hariç sadece bi kişi benden para istemişti:D Ama orası yeni server he rezzer çok az vardır..[signature][hline]Steel Brightblade in inleyen nameleri...
xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 para almıyacaksan, buff veremeyeceksen resser hayrına adam diriltecekse ne ise yarar :) arkadaslara beleş o ayrı :)) ama diğerlerinden para almayacaksam açmam abi niye uğrasayım ki :)) he he he evet çıkarcı biriyimdir. ;)
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Hİç belli olmuyor:P SEnde hakslın tabi. Ama ares TE kimse para istemeyince Bende dedim sanrım kimse para istemicek:D[signature][hline]Steel Brightblade in inleyen nameleri...
MysterySpectre Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 anca görebildim 3 günlük aramdan sonra haydi beyler geliyorum . Da aklıma bişey takıldı zig 1 mi 2 mi :S bide insan mı orc mu insan olalım hepimiz bence lvl 30 olalım şöyle bi 10 kşi falan olursak abbys te para kazanırız ordanda lvl 30 ların klanını kurarız nası fikir sizce ? bu ara buzkirpisi xig 1 i deniyicem yoksan xig 2
Öne çıkan mesajlar