rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 ole acmıcan olm simdi sen Paticik Die bir ACC alacan Ve O adla bir Karakter acacaksın Ona para aktarcaz onla clanı alacan Sana Bana Buzkirpisine Asistlik vereceksin O acc nin sifresini hepmiz bilecez bişi oldugunda giricez:DKapişş?[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ DEAD :( VAV UO Staff Member Knight Online Player
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 aa evet en güzeli[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Ok yapariz sabaha bişiler charı alamda hele ben belki sultansa gireriz belli olmas[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ DEAD :( VAV UO Staff Member Knight Online Player
Euphrates21 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Kardeşim unutmayın beni ayıp oluyor ha Buzkirpisi senle az mı kastık ha :-) Lvl 46 Glacier Mage Lvl 37 Battle Priest Lvl 31 Assasin 12 saat online ım gelin beraber kasalım alala[signature][hline]Seks bir matematiğe benzer: Yatağı topla,elbiseleri çıkar,bacakları böl,çarpmaya başla...
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Euprates senin chardaki Full plate goblinler güzelmiş haa olm sen o charın icine etmişin en babasından char ROGUE 41 skıll Archere verilmiş gerisi Explore yerine Asassine verilmiş 114 stat hp ye 144 dex e vermişin oynamıcam onu ben :D onun yerine Battle Priesti alabilirim?[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN DEAD :( VAV UO Staff Member Knight Online Player
Euphrates21 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Valla battle priest , assasin ve mage aynı account içinde :( ya zaten lvl 37 yapmak 2-3 gün sürer ya da sürmez.He işte dedim o ilk o rogueyla başlamıştım o yüzden explore , assain falan bilmediğim için ilk archer 2. assasin verdim statlarda yanlış biraz aynı şekilde.Acemilik işte ne diyecem daha.(Bu arada Xigenon da her türlü Full Plate satılıktır fiyatlarda ikram yaparız ;))[signature][hline]Seks bir matematiğe benzer: Yatağı topla,elbiseleri çıkar,bacakları böl,çarpmaya başla...
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 baştan kasarsam büyük ihtimal assasin olurum.Ama bakalım char beklioz verirler belki.[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN DEAD :( VAV UO Staff Member Knight Online Player
n0th1n9 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 bana gelin elimde fp warsa beleşş ) veya beleş diil yanlızca 1 coin[signature][hline]nºth1n9 fºr 4ll
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 gel vatandas full plate chitin bedava yeterki bana yaramasın :D sadece ½ coins :D[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN DEAD :( VAV UO Staff Member Knight Online Player
Euphrates21 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 oQo bari Xigenonda falam başla la :D[signature][hline]Seks bir matematiğe benzer: Yatağı topla,elbiseleri çıkar,bacakları böl,çarpmaya başla...
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 xigde basliom zaten Diezde Kafayi yedim cok kotu olaylar gecirdim.Ares te ban yedim Xig kaldi oradada bişi olursa yeni server acilana kadar Knighti bırakırım.[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN DEAD :( VAV UO Staff Member Knight Online Player
Euphrates21 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Xigenon güzel ya gel zaten forumun maqara elemanları burda :D:D:D valla varya acayip komedi olur :-)[signature][hline]Seks bir matematiğe benzer: Yatağı topla,elbiseleri çıkar,bacakları böl,çarpmaya başla...
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 item olmadıktan sonra bi işime yaramz char level kolay item zorr itemsiz oynayamam Xig e baslarsam bu forumdaki herkesten harac kesip mirage alacam ilk işim fallak:D[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN DEAD :( VAV UO Staff Member Knight Online Player
n0th1n9 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 pff sen mirage aldın diilim +1 demi kullancan yoq +5 + poison koycam diyecen gitcek güzelim dagger bence kendi paranı yapana kadar ya kukry yada sb kullan en iyisi[signature][hline]nºth1n9 fºr 4ll
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: MysterySpectre, 10 Ocak 2005 20:26 tarihinde demiş ki: ya ben bu oyundan bıktım ya . Oyunda burdan bana pm atan lvl atlarmıyız diyen kişi yokki hiç kimse yok.bıktım artık xigenon da assasin açıcam adını imza yaparak belirtirim. Eğer hala kimse yoksa bundan sonra herkese güle güle vede en baştan en sevdiğim iki kişiye güle güle demek istiyorum bu kişiler ise Fatih ile Bu Arkadaslar konuya dönelim Mystery şu an intahar bile etmiş olabilir, hiç iç açıcı bir mesaj değil bu,adam güle güle falan demiş yani :lol: alow gurban gel xüg e ,biz barumuza basaruk senü :) n0th1n9 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 abi tmm da bize kim yardım etti 50 lvl olmak icin biz kendimiz olduk yani gidip kascan yapıcagın bisi yoq zaten 30 ile 40 arasında sırf dk ve mega partisinde gecick ömrün bunun zor bir tarafı yoq yani....[signature][hline]nºth1n9 fºr 4ll Buzi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Dogru söze ne denir. Kimsenin sana item verebilecegini sanmıyorum oQo : Yani ban yemek talihsizlik ama yapcagın bisey yok fazla. Char bulsan bile içi dolu bulabilecegini sanmıyorum. Bende günde 10 saat oynuyorum ama hala elimde hornx var. Fizban_lghtng Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Bende aran1za kat1lmak istiyorum bu ecneb1ler cok ac1mas1z kotumu y1rt1om dk larda lam b1s1ler yap1m di ald1g1m ex olup gidiio sonra senin lvl dusuk filan atiolar 40 alt1yd1k eziliodu char busefer 42 oldu buseferde eslantta ezilio ne yapicam bulamadim birturlu para kas1p papera mi donsem buz sen bulast1rd1n beni :) lightninge sonra kayboldun bi yol goster su garibe Buzi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Ben deru apos a girersin diye söylemistim ama midem bulandı artık bu oyundan oynamıycam. Demin 5m vardı,hepsini gobline yatırdım,sadece plateler geldi,proconsulun yanındayken orc wariorun teki geldi,trade actı ironcrossbow+3 gosterdı. Sonra 5m k? dedi. Bende saol eyvallah bende tam oyunu bırakıyodum dedım :D Buzi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Eslantta party bulamıyoruz,para kasmaya calısıyoruz olmuyo :D Yarın sabah kalktıgımda fikrim hala degismemisse Eu serveri acılana kadar bıraktım oyunu :tup: xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 ixg. serverındayım lvl 46 yardıma ihtiyacı olan olursa bulsun beni :)) PRaXToR fire mage SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 EE yettti gayrı. Ne bu Xg. fırtınası. ORTİS in Ares teki temsilci olarka clanı bozdum YEni servera assasin olarak başlicam aha buraya yazıyorum 1 ayda lvl 60 olucam:PPp Sultans a gelince BIrak boş bi clan! Bİzim ortisle birleişiceklerdi üst tabakası. İçeriden artık kim bilmiyorum 1-2 tane kalitesiz adam la küfür olayı yaşaanmıış. SOnra doğru düzgün party kurma olayı yok. Clan dedeğin asistanıyla founderıyla Clanındakileri bi çatı altında toplamı. Ki sultans ın bildiğim kadarıyla geniş bi hayran kitlesi var:D İstediği zman Party kurucak kapasitede. TÜrk clanı iyi hoş güzel ama her türk süper olucak diye birşey yok. O yüzden biraz seçici davranalım...[signature][hline]Steel Brightblade in inleyen nameleri... xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 sende gel xg ye :)) sanada yardım ederiz :P hatta resser açmıstım beraber kasarız :)) SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 VAla çok ii olur:D SEni rez in lvl kaç?[signature][hline]Steel Brightblade in inleyen nameleri... xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 15-16 sanırım ama bu gece 30 bulur :) iki pc açıyom birinde 46lık paper mage diğerinde 16 resser :) 40 olsun resser paranın gozune vurcak zati. -dirilt beni pls :Pp -olur 500k :) -tmm sorun diil :) gelsin paralar. Siz arayın daha 100m na yarım saatte 500k vercek program ben yarım saatte milyonlar yapcam :))) istiyorsan sifreyi vereyim :P sen kas [Bu mesaj xx2xx tarafından 11 Ocak 2005 10:53 tarihinde değiştirilmiştir] Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/775139-yetty-artik/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
n0th1n9 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 abi tmm da bize kim yardım etti 50 lvl olmak icin biz kendimiz olduk yani gidip kascan yapıcagın bisi yoq zaten 30 ile 40 arasında sırf dk ve mega partisinde gecick ömrün bunun zor bir tarafı yoq yani....[signature][hline]nºth1n9 fºr 4ll
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Dogru söze ne denir. Kimsenin sana item verebilecegini sanmıyorum oQo : Yani ban yemek talihsizlik ama yapcagın bisey yok fazla. Char bulsan bile içi dolu bulabilecegini sanmıyorum. Bende günde 10 saat oynuyorum ama hala elimde hornx var.
Fizban_lghtng Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Bende aran1za kat1lmak istiyorum bu ecneb1ler cok ac1mas1z kotumu y1rt1om dk larda lam b1s1ler yap1m di ald1g1m ex olup gidiio sonra senin lvl dusuk filan atiolar 40 alt1yd1k eziliodu char busefer 42 oldu buseferde eslantta ezilio ne yapicam bulamadim birturlu para kas1p papera mi donsem buz sen bulast1rd1n beni :) lightninge sonra kayboldun bi yol goster su garibe
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Ben deru apos a girersin diye söylemistim ama midem bulandı artık bu oyundan oynamıycam. Demin 5m vardı,hepsini gobline yatırdım,sadece plateler geldi,proconsulun yanındayken orc wariorun teki geldi,trade actı ironcrossbow+3 gosterdı. Sonra 5m k? dedi. Bende saol eyvallah bende tam oyunu bırakıyodum dedım :D
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Eslantta party bulamıyoruz,para kasmaya calısıyoruz olmuyo :D Yarın sabah kalktıgımda fikrim hala degismemisse Eu serveri acılana kadar bıraktım oyunu :tup:
xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 ixg. serverındayım lvl 46 yardıma ihtiyacı olan olursa bulsun beni :)) PRaXToR fire mage
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 EE yettti gayrı. Ne bu Xg. fırtınası. ORTİS in Ares teki temsilci olarka clanı bozdum YEni servera assasin olarak başlicam aha buraya yazıyorum 1 ayda lvl 60 olucam:PPp Sultans a gelince BIrak boş bi clan! Bİzim ortisle birleişiceklerdi üst tabakası. İçeriden artık kim bilmiyorum 1-2 tane kalitesiz adam la küfür olayı yaşaanmıış. SOnra doğru düzgün party kurma olayı yok. Clan dedeğin asistanıyla founderıyla Clanındakileri bi çatı altında toplamı. Ki sultans ın bildiğim kadarıyla geniş bi hayran kitlesi var:D İstediği zman Party kurucak kapasitede. TÜrk clanı iyi hoş güzel ama her türk süper olucak diye birşey yok. O yüzden biraz seçici davranalım...[signature][hline]Steel Brightblade in inleyen nameleri...
xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 sende gel xg ye :)) sanada yardım ederiz :P hatta resser açmıstım beraber kasarız :))
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 VAla çok ii olur:D SEni rez in lvl kaç?[signature][hline]Steel Brightblade in inleyen nameleri...
xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 15-16 sanırım ama bu gece 30 bulur :) iki pc açıyom birinde 46lık paper mage diğerinde 16 resser :) 40 olsun resser paranın gozune vurcak zati. -dirilt beni pls :Pp -olur 500k :) -tmm sorun diil :) gelsin paralar. Siz arayın daha 100m na yarım saatte 500k vercek program ben yarım saatte milyonlar yapcam :))) istiyorsan sifreyi vereyim :P sen kas [Bu mesaj xx2xx tarafından 11 Ocak 2005 10:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar