MysterySpectre Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 ya ben bu oyundan bıktım ya . Oyunda burdan bana pm atan lvl atlarmıyız diyen kişi yokki hiç kimse yok.bıktım artık xigenon da assasin açıcam adını imza yaparak belirtirim. Eğer hala kimse yoksa bundan sonra herkese güle güle vede en baştan en sevdiğim iki kişiye güle güle demek istiyorum bu kişiler ise Fatih ile Bu Buzi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Ne diyosun abi,relax,sakin ol. Sen simdi xig e mi geliyorsun? Gel gir oyuna hadi kasalım. grelynx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 xig de nickler ne beyler[signature][hline]rage is the only freedom left me... -gre lynx Buzi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Yani bizde ahım şahım şeyler degiliz zaten,buradan birtek rock la ben takılıyoruz beraber xigde. Sende gel takımı genişletelim :) Daha öncede buradaki arkadaslar xigde klan kuralım dediler,ama ben olusturacagımız klanda,insanların hayal ettikleri seyleri bulamayabileceginden korktugum icin mesuliyet almak istemedim,o yuzden fazla sıcak bakmadım klan olayına.Gerci bir farkı yok,bir iki buyuk Türk klanı harici gerisi zaten Yalan.Aha soyluyorum 1.si Sultan digeride Ortis. Sultan zaten kendini gosterdi grade atladı sanırım. Ortisdede kaliteli insanlar var diye biliyorum.En azından drac la bir kere muhabbetim olmustu bir partyde,gayet iyi bir insandı. Eger istiyorsanız,ve agır mesuliyeti(liderligi) alabilecek bir babayigit varsa aranızda,buyrun xigde klan kuralım.Sırf klanda priest olsun diye priestimle bile oynayabilirim. Vede soyluyorum su an soyleyen herkesin 1-30 lvlinde hemen yardım edicem.Gerisindede edicem. GM-Azrael Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Feril , Malytrix ve Lourdes üç charla birden oynuyorum Xig de... Oyuna girdiğimde buluşur beraber kasarız eyer isterseniz :) Feril : Paper Mage lvl 45 Malytrix : lvl 38 Ranger Lourdes : Buffer lvl 39[signature][hline]Besmele çek... GM-Azrael Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Buzkirpisi güzel fikir dediğin... Şu sınav dönemini bi atlatayım biliyon kafayı yemiş durumdayım 1 aydır... Anında gelirim kasarız berber.[signature][hline]Besmele çek... rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 XİG E geliyorum LVL 45 Asasian ile :D[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ DEAD :( VAV UO Staff Member Knight Online Player Buzi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mystery xig e girince pm at bana Buzkirpisix rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 level kac Buzkirpüsü[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ DEAD :( VAV UO Staff Member Knight Online Player Buzi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Xig 44 Archer - Aktif 43 Buff/heal tank priest -Pasif lol 37 Paper mage -Pasif rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Eferin sana :D[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ DEAD :( VAV UO Staff Member Knight Online Player BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 valla işim olmadığı zaman bende yardım edebilirim firearrow-lvl 44 assassin (ilerde g[/b]I[/b]ral olacak :lol:) firestorm_tr-lvl 43 (mage eşyası falan yok gariban) aliko-lvl 30 warrior (=P)[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 rockncoke sen asasianımı oynuon[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ DEAD :( VAV UO Staff Member Knight Online Player BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 ewt assassinim kaç seferdir abyss kasıom sırf para için belki adam gibi bişeyler alırım diye sonra diyorum ya mirage ya shard çıkarsa diye basıyorum gemleri sonra babayı alıyorum deli olcam ya :S[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Buzi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Evet biz rockla şu an için,eldeki para nasıl çar çur edilir,en çabuk nasıl harcanır gibi olayları araştırıyoruz,gerçi bulduk,skill redistribute en hızlı para çarçuru :D Buzi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 oQo cum bosuna zaman harcıyosun,şu 3 gunde 40 ı geçerdin sen. rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Abi herkez bana bişiler diyor cevap bekliyorum vermiyor kafam karıstı walla acsam suan 40 dı.ama.Oyunda OSMANLI die birisi war tanırsınız benim tanıdıgım bir abimdir cafesi war o charı lvl 30 a kadar ben kasmıstım.Onun kafesinden bırakanlar war bana verecekmıs bir tane az once verdi Tutmadi şifresi yanlis ogrenmis bakacaz sımdı.Ondan alamazsam her türlü yeni Karekter acacam.Sizde Assasian Mı olam Yoksa STR ye yüklenmis Debuffer mı ???[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ DEAD :( VAV UO Staff Member Knight Online Player n0th1n9 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Herkeze kolay gele bende xigenondayım herkezi bekliyom gelin kaslım işim yoqsa tabi ........ name : d4rkm1rr0r (çok bilinmeyenli denklem gibidir) nation : elmorad level : 51 job : Magician (paper) clan : yoq (ortisten ayrıldım)[signature][hline]nºth1n9 fºr 4ll BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 ahah darkmirrormu :D geçen gün abysste tam ben ok atarken benim wormları öldürüosun diye sinirlenmiştim[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] [Bu mesaj rockncoke tarafından 10 Ocak 2005 22:58 tarihinde değiştirilmiştir] Buzi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 OSMANLIYI yı tanırım,diezde anatolia klanında bende vardım. Fakat fazla konusmadıgı icin gozumde hep havalı seklinde kalmıstır,o yuzden saygı falan yalan bebabsdsad. Vay nothing,darkmirror senmiydin :) bugun eslantta sana,herkese sordugum soruyu sormustum:D heh n0th1n9 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 evt abi bendim rock da su macrocuları sey yapıyım felan diyodu bende bisi demedim tabi :)[signature][hline]nºth1n9 fºr 4ll BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 :lol:[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Hava deil Cok işi var bana bile 30dk da cevap veriyor.Cok yogun oyunada arada girer birazda yaş var konusmaz kimseyle pek.[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ DEAD :( VAV UO Staff Member Knight Online Player Seru Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Arkadaşlar çoktandır yazılarınızı takip ediyorum. Sizin sayenizde oyuna çok daha çabuk ısındım. Ben de Xig. server'ındayım, sağa sola sorular soran, Necrophiliac nick'li kişi benim. :) Eğer vaktiniz olursa ben de size katılmak isterim. Herkese selamlar. LVL 37 bir fire mage'e sahibim. BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 ya ben paticik diye clan açacam ama clan master sadece formalite icabı olcak yani herkesin sözü geçecek böle bişey istiyorum bakacaz haftasonu[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/775139-yetty-artik/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Ne diyosun abi,relax,sakin ol. Sen simdi xig e mi geliyorsun? Gel gir oyuna hadi kasalım.
grelynx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 xig de nickler ne beyler[signature][hline]rage is the only freedom left me... -gre lynx
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Yani bizde ahım şahım şeyler degiliz zaten,buradan birtek rock la ben takılıyoruz beraber xigde. Sende gel takımı genişletelim :) Daha öncede buradaki arkadaslar xigde klan kuralım dediler,ama ben olusturacagımız klanda,insanların hayal ettikleri seyleri bulamayabileceginden korktugum icin mesuliyet almak istemedim,o yuzden fazla sıcak bakmadım klan olayına.Gerci bir farkı yok,bir iki buyuk Türk klanı harici gerisi zaten Yalan.Aha soyluyorum 1.si Sultan digeride Ortis. Sultan zaten kendini gosterdi grade atladı sanırım. Ortisdede kaliteli insanlar var diye biliyorum.En azından drac la bir kere muhabbetim olmustu bir partyde,gayet iyi bir insandı. Eger istiyorsanız,ve agır mesuliyeti(liderligi) alabilecek bir babayigit varsa aranızda,buyrun xigde klan kuralım.Sırf klanda priest olsun diye priestimle bile oynayabilirim. Vede soyluyorum su an soyleyen herkesin 1-30 lvlinde hemen yardım edicem.Gerisindede edicem.
GM-Azrael Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Feril , Malytrix ve Lourdes üç charla birden oynuyorum Xig de... Oyuna girdiğimde buluşur beraber kasarız eyer isterseniz :) Feril : Paper Mage lvl 45 Malytrix : lvl 38 Ranger Lourdes : Buffer lvl 39[signature][hline]Besmele çek...
GM-Azrael Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Buzkirpisi güzel fikir dediğin... Şu sınav dönemini bi atlatayım biliyon kafayı yemiş durumdayım 1 aydır... Anında gelirim kasarız berber.[signature][hline]Besmele çek...
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 XİG E geliyorum LVL 45 Asasian ile :D[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ DEAD :( VAV UO Staff Member Knight Online Player
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mystery xig e girince pm at bana Buzkirpisix
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 level kac Buzkirpüsü[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ DEAD :( VAV UO Staff Member Knight Online Player
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Xig 44 Archer - Aktif 43 Buff/heal tank priest -Pasif lol 37 Paper mage -Pasif
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Eferin sana :D[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ DEAD :( VAV UO Staff Member Knight Online Player
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 valla işim olmadığı zaman bende yardım edebilirim firearrow-lvl 44 assassin (ilerde g[/b]I[/b]ral olacak :lol:) firestorm_tr-lvl 43 (mage eşyası falan yok gariban) aliko-lvl 30 warrior (=P)[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 rockncoke sen asasianımı oynuon[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ DEAD :( VAV UO Staff Member Knight Online Player
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 ewt assassinim kaç seferdir abyss kasıom sırf para için belki adam gibi bişeyler alırım diye sonra diyorum ya mirage ya shard çıkarsa diye basıyorum gemleri sonra babayı alıyorum deli olcam ya :S[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Evet biz rockla şu an için,eldeki para nasıl çar çur edilir,en çabuk nasıl harcanır gibi olayları araştırıyoruz,gerçi bulduk,skill redistribute en hızlı para çarçuru :D
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 oQo cum bosuna zaman harcıyosun,şu 3 gunde 40 ı geçerdin sen.
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Abi herkez bana bişiler diyor cevap bekliyorum vermiyor kafam karıstı walla acsam suan 40 dı.ama.Oyunda OSMANLI die birisi war tanırsınız benim tanıdıgım bir abimdir cafesi war o charı lvl 30 a kadar ben kasmıstım.Onun kafesinden bırakanlar war bana verecekmıs bir tane az once verdi Tutmadi şifresi yanlis ogrenmis bakacaz sımdı.Ondan alamazsam her türlü yeni Karekter acacam.Sizde Assasian Mı olam Yoksa STR ye yüklenmis Debuffer mı ???[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ DEAD :( VAV UO Staff Member Knight Online Player
n0th1n9 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Herkeze kolay gele bende xigenondayım herkezi bekliyom gelin kaslım işim yoqsa tabi ........ name : d4rkm1rr0r (çok bilinmeyenli denklem gibidir) nation : elmorad level : 51 job : Magician (paper) clan : yoq (ortisten ayrıldım)[signature][hline]nºth1n9 fºr 4ll
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 ahah darkmirrormu :D geçen gün abysste tam ben ok atarken benim wormları öldürüosun diye sinirlenmiştim[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] [Bu mesaj rockncoke tarafından 10 Ocak 2005 22:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 OSMANLIYI yı tanırım,diezde anatolia klanında bende vardım. Fakat fazla konusmadıgı icin gozumde hep havalı seklinde kalmıstır,o yuzden saygı falan yalan bebabsdsad. Vay nothing,darkmirror senmiydin :) bugun eslantta sana,herkese sordugum soruyu sormustum:D heh
n0th1n9 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 evt abi bendim rock da su macrocuları sey yapıyım felan diyodu bende bisi demedim tabi :)[signature][hline]nºth1n9 fºr 4ll
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 :lol:[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Hava deil Cok işi var bana bile 30dk da cevap veriyor.Cok yogun oyunada arada girer birazda yaş var konusmaz kimseyle pek.[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ DEAD :( VAV UO Staff Member Knight Online Player
Seru Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Arkadaşlar çoktandır yazılarınızı takip ediyorum. Sizin sayenizde oyuna çok daha çabuk ısındım. Ben de Xig. server'ındayım, sağa sola sorular soran, Necrophiliac nick'li kişi benim. :) Eğer vaktiniz olursa ben de size katılmak isterim. Herkese selamlar. LVL 37 bir fire mage'e sahibim.
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 ya ben paticik diye clan açacam ama clan master sadece formalite icabı olcak yani herkesin sözü geçecek böle bişey istiyorum bakacaz haftasonu[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
Öne çıkan mesajlar