Remus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 acaba bu horde ve aliance bolgelerini ayri ayri gosteren dunya haritasi varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 www.thottbot.com Buradaki haritalar çok güzel.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 http://yourgameshop.com/wow/ Aha burda bi harita var adamlarin yaptigi flash ile. Tavsiye ederim gerci 500kb bishi yuklerken kasiyor ilk seferinde ama deger. Hangi npc nerde kim kiminle napiyor hede hodo hersey var[signature][hline] http://www.yourgameshop.com Eger wow da nasil oynarim napicam diosaniz bi okuyun once su yazani allta sonra sorun forum.paticik.com/view.php?id=101193 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 ttbot taki harilar guzlede kucukler :) obur stedeki de iyi fakat bolgeler kime ayit goremedim aslinda resim koyucaktim burayada beceremedim lakin biliyorsaniz ben daha cok axis & allies haritasi gibi bir sey kastetmistim boyle orclar kirmizi insalar mavi olsun undeadler gri olsun gibi bir sey soyle baktinmi ustten basitce borderlari falan gorebilelim birde kalimdor kapalimi http://yourgameshop.com/wow/ burdaki haritada gozukmuyor ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Sanırım şu tip bişi istiyorsun, arkadasın verdigi java versiyonun resmidir asagıdaki ama bütün fly, zeplin, ship pad leri gösteriyor, zone larda iyi betimlenmiş faydalı bir eser kısaca :)örnekler ve linkler asagıdadır ;Kalimdor Continent MapEastern Kingdoms Continent Map[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW [Bu mesaj OmeN tarafından 10 Ocak 2005 18:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 eline saglik her halde bundan daha iyisini bulamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 rica ederim yardımcı olabildiysek ne mutlu bize :) ben bu ikisini A3 e çıktı alıp duvara poster yaptırmıştım zamanında :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Aynısını yapmayı ben de düşünüyorum ama oyunu retail olarak oynamaya başlayınca. (edit: Ama sonradan düşündüm de ortada bir de maelstrom olması lazım onu da bir şekilde ekleyip, bir de Kalimdor haritasının üst kısmını biraz uzatıp Eastern Kingdoms la aynı boyuta getirip resimleri öyle birleştirmeyi düşünüyorum, daha iyi olmaz mı?) [Bu mesaj la_bombonera tarafından 11 Ocak 2005 00:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Corel Draw la A3 kagıdına hizalarken ikisinide eşit büyüklükte yapmıştım sorun olmadı.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 oradaki harita flashla yapilmish interaktif bir harita search falan yapabioiyorsun, yuklemesi uzun surer o yuzden ac bi bekle.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 onun download edilebilenide vardı netten açılması baya kasıyo bilgisayara indirip çalıştırırsanız daha iyi olur. ama haritada ya alliance bi ayrım yapılmıs yada daha tam bitmemiş gibi, mesela madenler sadece alliance bölgelerinde işaretlenmiş horde kısmında bişi yok.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Thottbot'taki haritalar nasıl küçük anlayamadım? Oyundakilerin bire bir aynısı?[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 arkadaş genel bi harita arıyodu sanırım bölgelere ayrılmış olanları digil, o açıdan küçük lafı geçti heralde :p[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Ha.. pardon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 evet genel bir seyler bakiuyordumda hafiften kafam karismisti ama simdi cozdum sorunumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar