Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Var mı elinde RoS keyi olan yav. Yeniden başlıyorum Diablo'ya ama 70-80 lira veresim yok şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 ben verdim valla 108 tl sen de ver satmayın bu adama key sdkljasdlkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 http://www.oyunhub.com/sanalsaray/wfreklam.php?ref=/ 65tl burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Yararlı bir linke benziyor umarım dolandırıcılık filan yoktur bende alabilirim sizden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 oyunhub/durmaplay sıkıntı yok 10-15 tane key aldım hiçbirinde sorun çıkmadı. oyunkartim.com var orası dolandırıcı yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Dworgian said: ben verdim valla 108 tl sen de ver satmayın bu adama key sdkljasdlkj İlk oyun çıktığında ben de gidip D&R'dan almıştım da sonra bir mantığının olmadığını farkettim. Şimdi de kendimi avutuyorum "Ehehe kutum var ama" diye. Fin said: http://www.oyunhub.com/sanalsaray/wfreklam.php?ref=/ 65tl burda. G2A'dan alınca bile daha pahalıya geliyor, bu sitedeki fiyat gayet iyiymiş. Güvenilirse sıkıntı yok. Aldığım zaman konuya yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Reklam DurmaPlay'e yönlendiriyor, orada da 76 TL falan diyor. Bilemiyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 ben oynamaya başladım bile karşim asdkljaslj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Canlı Destek ile iletişime geçtim, o indirimin geçerliliği bitmiş. Gittim ben de G2A'dan aldım. Yardırıyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar