arcane Mesaj tarihi: Aralık 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2002 Oynamış olupta 4 üncü bölümü geçmiş olan var mı ? Hiç sanmıyorum ama şansımı deniyim dedim...[hline]::::::My eyelids sink into the blackened canvas where dreams are painted:::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2002 Ordaki kırmızı kaplı kitabı bul book of the death onun içinde mesaj var içinde şifre yazio ordaki şifreyi kullanarak kapıyı aç ondan sonra dier bölüme geçio zaten.[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 14, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2002 orası neresi yahu dur be hocam ben daha nerede olduğumu söylemedim: [spo1=kitap bulmacası]4 ün sonunda büyük bir kitaplık var kitapları doğru sıraya koyma bulmacası var "I Theodore lost hope in 1917 and signed a contract with Mephisto" burada bu şekilde yanı doğru sıra ile diziyorum kitapları ama birşey olmuyor.[/spo][hline]::::::My eyelids sink into the blackened canvas where dreams are painted:::::: [Bu mesaj arcane tarafından 12 Ocak 2005 21:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2002 tamam işte bulmuşun şifreyi 1917 dio Mephistoya götür onu o sana kapı için anahtarı verio sıonra bi odaya giriosun işte orda kırmızı kitabı buluosun.[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2002 Mephisto nerdeki ? allall ben kesin bişeyi eksik yaptım ehe dur bi bakiim oyuna[hline]::::::My eyelids sink into the blackened canvas where dreams are painted:::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2002 bu arada çözümü yazma allahtan okumadım eheh zevki kaçıo sadece ben yaziim sen eksik yapmışın de yeter eheh[hline]::::::My eyelids sink into the blackened canvas where dreams are painted:::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2002 ya mephistoyu görediysen bug var gir sitesine en son pathcxi çek[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2002 mephisto yok ortalıkta[hline]::::::My eyelids sink into the blackened canvas where dreams are painted:::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2002 son patch i çektim savegamelerimi load edemiyorum :( baştan oynamak zorunda kalcam galiba 4. bölümü[hline]::::::My eyelids sink into the blackened canvas where dreams are painted:::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2002 har har har har har har har !![hline]::::::My eyelids sink into the blackened canvas where dreams are painted:::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2002 AHAHAHAHHA[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2002 deli oldum uyumaya çalışıyorum gözlerimin önünde mephisto canlanıyor " come here pussy cat "diyor bende ona "oyun hata vermese görürdün sen" ve birkaç küfür ile cevap veriyorum[hline]::::::My eyelids sink into the blackened canvas where dreams are painted:::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2002 4 e en baştan başla[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2002 çok kolaymış gibi söyledin[hline]::::::My eyelids sink into the blackened canvas where dreams are painted:::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2002 Savelerini backup la oyunu sil sonra tekrar yolla directorye o zaman olur[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2002 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA!!!!!!!!!!!![hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2002 Oynadıgım en ıyı oyunlardan bırısıydı, dayanamayıp orjınalını almıstım. Oynamayan varsa bulsun bır yerden ve oynasın[hline]Simofle O bir lider O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2002 ya bi site vardı beleşe satiodu neydii urza sölemişti galiba :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2002 Mortis salladın mı bunları ?[hline]::::::My eyelids sink into the blackened canvas where dreams are painted:::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2002 bende orjinal alıcaktım almanyadan ama oyun sandığımdan geç çıktı alamadım[hline]::::::My eyelids sink into the blackened canvas where dreams are painted:::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2002 Abi Mephsito da bitio olay işte :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2002 mephisto falan yok[hline]::::::My eyelids sink into the blackened canvas where dreams are painted:::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2002 şimdi ben sana küfür etsem ben suçlu olurum.. ama hak ediyorsun.[hline]::::::My eyelids sink into the blackened canvas where dreams are painted:::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2002 ya patchi yükle yüklemedin mi patch name version 17.23 - the return of Mephisto[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2002 fakat Mame dosyalarını açar mı bilmiom onu Urza'ya danış[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar