Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sadece Türklerin katılabileceği bir klan kuralım...


KaKsi

Öne çıkan mesajlar

Daha taze ezik durumundan kurtulmuş ve estlant a yeni bu gün ayak basmış bir vari olaraktan aynı zamanda da sitedeki parti muhabbetlerini okumuş biri olaraktan ve son olaraktan oyuna başladıktan tam 1 hafta sonrasından itibaren bunu düşünmüş biri olaraktan ben derim ki;

ister ares olsun ister diyez olsun, sadece Türklerin katılabileceği ve sadece klan içi parti yapılacağı ve üst seviyedekilerin alt seviyedekilere yardım edeceği v.s. v.s. v.s. bir klan kuralım....

Adamlar gavur, yok ispanyol yok rus yok bilmemne, adamlarla muhabbetim var, arkadaş seviyesindeyiz, fakat klana almıyorlar, gerekçe neymiş? Sadece kendi ülkelerinin vatandaşlarını alıyorlarmış... bu bir kuralmış... neden bizde böyle bir şey yok? Soruyorum niye? Hadi üstadlar cevaplayın bakalım.... neden kimsenin işine gelmiyor?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Onu bırak ben clana girdimmi ortalama 55 olan en az 100 bin NP olan ve pelerine hazırlanan clan olrusa girerim ugrasma bosuna.:D[signature][hline]Name:KuardoN
Server: Ares
Race:Male El Karus (OrC)
Job:Assasin
Level:59
National Point:22500
Clan: TOWN (Pelerinli Clan)
Clan National Point:229500
BANNED:(
------------------------
DieZ 1-2
Name:Achillas
LvL:51
Job:AsasiaN
Clan:RoguE CrackaZ
DEAD :(
VAV UO Staff Member
Knight Online Player And Adonis Server Admin


Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eh işte bizde gavuru Türkü diye tartıtşırız böyle burda... Adamlar resmen ırkçılık uyguluyorlar.... Gelde takılma konuya, bizimkilerde böyle tavır alıyo hadi bakalım çık işin içinden çıkabilirsen, ya abicim biz ne zaman birlik olmayı becericez? İlla başımıza bi felaketmi gelmesi gerekiyor anlamıyorum ki....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında yeni clan kurma fikri güzel. Ama oQo'nun dediği doğru. Belli bir level seviyesine gelmiş kişiler sıfır clana girmezler. Nedense oyunu gerçek hayatla birleştirmiş oluyorlar genelde.
Oyunda karizma yapmaya çalışıyorlar. "Level 55+ isem ve clandaysam pelerinim olmalı" diye düşünüolar.
Normalde düşündüğün zaman insana yanlış geliyor ama onlarla konuştuğun zaman onlarda haklı.
Bu yüzden özel olarak sağdan soldan seçme insanlarla sıfırdan clan kurman %1.. +9 staff'ı +10 a yükseltme şansıyla hemen hemen aynı.

Bence kaksi sen bir clan kur ve clanına seninle aynı seviyede ve istekli insanlar al. Örneğin level 60 bi warrior ile level 41 warriorun savaşma şevkleri aynı değildir. Level 41 herzaman daha şevkle saldırır. Belki harpy partisi yapamaz, golem, falcon, troll warrior kesemezsiniz ama clanınızın temeli sağlam olur ve el ele vererek level atlarsınız. Onun tadı bir başkadır.
Level 60 biri, birinin level atlaması için en fazla 15 dakika uğraşır. Çünkü sizin level atlamanız için, sizin ölmeyeceğiniz bişi kesmesi gerekir. Bu da eslantta en fazla deruvish filan olur.. Deruvishlerde ona yeterince exp vermeyeceği için 15 dakika sonra çeker gider giant golem'lere...

Çok karışık anlattım biliom ama umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır :D[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sırada, grelynx hastayım sizin clanın adına :D

Dün gece habersiz partiden çıkmak zorunda kaldım kusura bakma. Oyun kapandı, girdiğimde sizi bulamadım. Sonra golemlere gittim ordanda çıkamadım.. Golemlerde de lubunyanın tekine arka arkaya 3 kere chitin düştü. Bana düşe düşe potion düştü ayar oldum :(
Birinin bu insanlara golemlere giderken autolootlarını kapatmalarını söylemesi gerek dimi :)

Bi ara tekrar parti yapalım ama senin priest arkadaş aciiiiilen level 42 olsun. :D[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selam millet, herkese meraba. Valla acemiyiz biraz ama şu clan kurma hakkında detaylı bilgi verebilecek var mı? Mesela lvl kaç olacak? karakterin şu liderlik politiklik falan skillerine bişi yapmak lazım mı? tek başına kuruluyo mu bu clan denen şey? yoksa en az kaç kişi lazım ve lvl ları önemli mi? Bu biraz mektup gibi oldu ama olsun. oyuna kasmaktan bi daha ne zaman vakit bulurum bilmem. şimdiden sağolun :-)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Türkler arasında clan çok zor beyler. Dün tanıyıp bu gün clana aldığın biri Tez canlılık yapıp Bende daha güçlü olmak İstiyom der ve çıkar. Ve Türk clanları arasında en büyük sorun DÜŞEN İTEM sorunudur. Ve bu sorun hiç bir zman çözülmez. O yüzden Daha önceden tandığınız adamların clanına girin derim ben. Ve Benimde Türk clanları içinde en fazla 1-2 tane giriceğim vardır ares te. haksız mıyım?[signature][hline]Steel Brightblade in inleyen nameleri...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında genel olarak ''sadece Türklerin katılacagı'' cümlesi yanlıs,yani esasında gerek yok,cunku klan ici sadece Türkce konusunca adam zaten sıkılıyo cıkıyo.

Steel e aynen katılıyorum.Temel sorun o.
Klanı cook iyi yöneticek kapasitede birisi lazım.Tüm işlerle ugrasıcak,kime ne item gerekiyorsa çıkanı ona verecek,artı sıraya koymakta sorun,birine verseniz diğeri küser(Türküz ya).
Herkesin topladıgı iyi itemleri gemleri vs. getirip klan liderine vermesinden yanayım, ki buda bizde cook zor herkes genelde tekil oynamaya alıstıgı icin.
Artı lvl 50 nin üzerine cıkmadan boss falan kesemeyicegimizi,iyi itemlere kavusamayacagımızı anlatmakta coook zor olacaktır.
Artı bizdeki; klana girdim hadi sömüreyim,abi bana bi kukry,chitin cıkarsa benim,kısacası kendini zeki sanıp sömürme felsefeside cok yaygın sekilde kullanılacaktır.

Bu yüzden herkes birbirini iyi tanımalı.İMC usulu calısılmalı vs. gibi uzar bu.Benimde acıkcası buyuk klanlarda tecrübem yok.

Ben tekrar söylüyorum;
Xigde,daha önceden bu tur işleri organize etme becerisine sahip birisi varsa,ve bilincli olarka yapacaksak yapalım bi klan.

Dn: sallayan varmı beni :D

[Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 11 Ocak 2005 15:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes güzel şeyler söyledi. Bende burdan küçük bir açıklama yapayım, gördüğüm odurki herkesin endişesi ve düşüncesi aynı, ben bulunduğum muhitte oyunu oynadığım arkadaşlarımla beraber bir klan kurmak üzereyim. Amacımız birlikte daha iyi bir yerlere gelebilmek, klanımız listede yukarda olsun diye çabalamayacağız ve herhangi bir şekilde aramızda item yada para sorunu olmayacak. Küsmek yok darılmak yok. Yeni gelenlere de her zaman kapımız açık olacak tabi ki tutumu bizim gibi olursa, farzı misal birinin exp kasmaya ihtiyacı var lvl up yapma ihtiyacı var. Online olanlar ona yardım edecek v.s. v.s. v.s. eğer klanı kullanırım falan gibi düşünecek olan birileri olursa(kaldı ki böyle insanlar kendini belli ederler) klana katılmaları pek mümkün olmayacak. Klana katılmak için klanın asistleri ile yakın bir arkadaşlık muhabbet kurulması ve güvenin yeterli seviyede kazanılması gerekecek. Malum her şey belirli bir düzende ilerleyecek, aramızdan orc. olanlar var onlar da insan olarak yeni char açıp oyuna başlayacaklar ve onları bir gecede 40 lvl a getireceğiz zaten :) v.s.v.s.v.s.

Uzun lafın kısası ben kendime güveniyorum. Huzursuzluk yaratmayı düşünmeyeniniz varsa ve benim gibi insancıl davranacak insanlar varsa buyursun gelsin Ares2 genel anlamda takıldığımız server ve ares1 de de abyys avı için bazen bulunabiliyoruz. Tabi abbyss avı için küçük bir pratik daha var onu da bilenler biliyor. (Boş abbys dungeon olayı...)

Saygılar sevgiler... Fırsat buldukça yazarım...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...