Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AUDIGY2 ZS 7.1 VS AUDIGY2 NX 7.1 EXT

Abus

Öne çıkan mesajlar

audigy 2 zs bende var. Oyuncu olduğum ve müzikle fazla uğraşmadığım için external olan daha pahalı modellerinden almadım.

Ancak audigy 2 nx çok farklı bir external .. bir kere tamamen external bu küçük. Yani notebook falan varsa çok kullanışlı bir alet .. onun haricinde audigy 2 zs den bir farkı yok ..

Ben ses kartımı alırım dere tepe dolaşırım diyorsan nx çok iyi bir seçim . onun dışında müzikle fazla uğraşmıyorsan zs al . Bir şey kaybetmezsin.

Hatta sonra benm yaptığım gibi yurt için L3500 ve ev için T7700 al rahat et . :)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

abicim hemen sana soruları sıralayım

öncelikle T7700 ile birleşince yani olay kopuyomu benim ses ihtiyacım şu şekilde oluyo ben çok sık müzik dinlerim yani ses açınca filan bozulma olmuyor demi?

7.1 olması herhangi bir dezavantaj yaratıyomu?Her dinlediğin şeyde 7 hopörlerdende ses geliyomu?

T7700 fiyatı nedir?

Inspire 5.1 Digital 5700 alsam olmazmı?

evet su anlık bu kadar çok teşşekkürler cevağların için.[signature][hline]Love is Divine
Sosyal ağlarda paylaş

hemen söyleyeyim T7700 ün kurulumu dışında herşey kolay. Kurulum kastırmıyor ama zaman alıyor . Audigy2 zs ile birlikte her taraftan ses geliyor ama öndeki daha güçlü 3 hoparlör olayı resmen kontrol ediyor... diğerleri ise oyunlarda kendini belli ediyor . ( Mesala Half life 2 de inanamamıştım 7+1 seçeneği olduğuna .. oynadığımda bu kadar iyi kullandıklarına da inanamamıştım.

Yani internette falan gezerken genellikle öndeki 3 ve en fazla yanlardaki hoparlörlerdeki sesler dikkat çekiyor .. ama oyunlara gelince iş 7+1 farkını görüyorsun .

5700 arkadaşda var ve hayvan herif yeri olmadığı için hepsini arka arkaya koymuş ( ayaklık alacaktı en son .. hem de audigy 2 platinium pro external falan var müzikle uğraştığı için )
O yüzden hiç bir şey anlayamadım ama ses kalitesi iyiyidi . Digital decoder olayını unutmamak lazım tabi . Ne kadar etki ettiğini bilmiyorum gerçi.

Şahsen ben T7700 den memnunum . Ha ama L3500 de Nfs u2 oynarken ses ve bass fazla açık olduğundan nitroya basınca göğsümde oluşan titreme ve odadaki yüksek ses 1-2 sn'liğine tırstırdı mı beni ? .. Gayet de ürktüm :).

İllaki 7+1 almana gerek yok.ben aldığımda 150 $ idi .. şu aralar yurt dışı fiyatı 100-120 dolar arası sanırsam. Paran varsa 5+1 Gigaworks de alabilirsin tabi .. bayağı kelepirdi en son ;)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

5+1 t7700 geçer audigy 2 zs ile

diyosun iyi bir 5+1 t7700 ü geçer audigy 2 zs ile hımm.

o zaman

Inspire 5.1 Digital 5700 + Audigy 2 ZS yada Audigy 2 ZS Platinum Pro

yada

Inspire 5.1 Digital 5700 + Audigy 2 NX

manyak olur?[signature][hline]Love is Divine
Sosyal ağlarda paylaş

valla notebook kullanmayacağına göre 2. ciyi seçerdim ben.

Ama paran varsa THX 5.1 + decoder alabilirsin 5700 yerine .. bir de yeni 5600 var o da bayağı güzel.

-Müzikle uğraşıyorsan dijital ses için kas . Yani 5700 + audigy plat pro al . 5600 'ü çok iyi bilmiyorum ama 5700 daha pahalı ve daha iyi özellikleri var gibi gözüküyor.

-Müzikle uğraşmıyorsan THX 5.1 ile audigy 2 zs al. Gayet yeterli gelecektir.

Benim yapacağım şey ise aslında L3600 veya L3500 almak olurdu audigy 2 nx ile .. 2+1 diye küçümseme .. çok kötü döver her türlü sistemi valla . ( kendimden biliyorum :) )[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

Profosyonel anlamda müzikle uğraşacaksan,audigy bile işini görmez.Kanal kayıt falan yapamazsın adamakıllı.
Elbette aldığın dandik bir ses kartından daha iyi performans alırsın audigy zs ile.Ama kayıt yapacam,studio kuracam,şu lazım olur diyosan kesinlikle alma.Sırf bu işler için,kaliteli ses kartları var.Terratec falan mesela.
Ama yok abi ben oyuncuyum,müzik dinlerim sadece falan diyosan Audigy zs de içini fazlasıyla görür.[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..