karpuz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Winamp'im yalnızca 2+1'i görüyor. Var mıdır bir çözümü? 4+1'imle güzel güzel müzik dinlemek istiyorum ama maalesef çalmıyor. Bu arada winamp 5.08 (son versiyon)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok!
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 winample alakası yok ki. çalıo bende. şarkıların kendisinden kaynaklanıo olabilir sorun. ya da ne bilim özelliklerine bak ses kartının.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Hiç bir ayar yaptın mı peki öyle olması için? Yoksa install ettiğin gibi öyle mi oldu? (bu arada WMP'da gayet 4+1 var yani.)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok!
Hellsing Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 bu sroun bende uzun suredir var cozemedim,o yuzden media playerdan dinliyorum..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again.
Korax Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Parçalarla alakası yok. Winamp Preferences > Plug-ins > Output > Directsound Output(sağdaki menüde) seçin ve Configure butonuna basın(veya çift tıklayın).Ve buradan Allow Hardware acceleration Seçeneğini işaretli hale getirin.Apply ve Okay. Bukadar :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Teşekkür ederim Korax.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok!
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 wave output ile olmuo evet. Crossfade'e de izin veren directsound plug-in kullanmak gerekio. Ama ses azalıo o zaman. Volume yapmak gerekio :D Bende uyuzmuyumdur nedir windows'un volume ayarı ortada durmak zorunda. Kolonlardan ayarlarım sesi hehehe. Cinsim işte.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 bende öyleymiş o ayar ondan ayar yapmadım heralde hehe.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Öne çıkan mesajlar