managerx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 yeni, oyuncu kabul eden türk pa var mı eclipse de bildiğiniz?[signature][hline]there is only one thing thats nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Rebel? Imp?[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 fark ediyor mu? :D[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Tunch geçen gün babasına demişki: Hiç para seçmem. Ne olsa yerim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 En son Türk PA sı Force sanırım, ama bildiğim kadarıyla tüm PA lar oyuncu kabul ediyor? Gerçi Force'un kurucuları ve çoğunluğu Türk ama yabancı oyuncular da var baya. FrF ve Force rebel, RIP ve Omans IMP (Omans imp di dimi en son? ). Force hariç diğer üçü birkaç istisna hariç tamamen Türk oyunculardan oluşuyor.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 rebel imperial şimdilik farketmiyor tavsiyede bulunursanız ona uyarım.[signature][hline]there is only one thing thats nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Force Academy olarak rebel oyuncuları kabul ediyoruz. Oyunda bana veya Morian'a ulaşabilirsin.[signature][hline]Alante Freecrest Eclipse - Force Academy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 pa ile alakalı olunca alante nasılda canlanıyor hemen :D ah ne invite mailini hazırlamak için uğraşmamız geldi birden aklıma... kullandınız mı onu? :? [signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Tunch geçen gün babasına demişki: Hiç para seçmem. Ne olsa yerim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! [Bu mesaj tunch tarafından 10 Ocak 2005 16:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Evet ilgilenenlere atıyorum. Hadi finalleri bitir de gel.. SWG'den bu kadar uzak durmak ruh sağlığına zararlı.[signature][hline]Alante Freecrest Eclipse - Force Academy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Force su an cogunlukla yabanci oyunculardan olusmakta, o yuzden katilmak isteyenleri uyarayim, guildchat'te turkceden cok ingilizce konusuyoruz, eger biz bize degilsek, o da nadiren oluyor diyebilirim, aklinizda bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 yok yok ben doneyim baya bi turkce konusucaz insallah ta en son bi bagirsaklarımdan 14 parca aldılar hala testler devam ediyor onlarla ugrashıyorum en yakın zamanda force la aranızdayım...[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 valla ben frf yi unutamadim yaw şu sowhard ı kandırın artık kardeşim böle guildsiz durmak acayip uyuzuma gidiyor :P Tuman Lee Master Doctor and TKM in eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 barbaros hanginiz bu forum hesabiyla yaziyorsunuz ben iice karishtirmaya basladim sowhard mi sen mi :) cafeye gelince konushurus onlari sen takma kafana[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 R.I.P.'e girmek isterseniz /tell eamer veya /tell eededo[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 yaw bu account benim ama sowhard garibim 2 kere account almasina ragmen ikisininde sifresini unutunca benimkini kullanmasına izin verdim ne yapayım sonucta kardesim[signature][hline](Eclipse) Dantooine Mining Post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar