yuttum Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Geçen gün uluslararası bekir bozdağ havalimanında indim uçaktan bütün şehir ayaklarımın altındaydı inanılmaz ya gökdelenler yozgat state kulesi bir an new yorka geldim sandım sonra otelime giderken ışıltılı sokaklardan geçtim. sokaklarda sevişenler mini etekli kızlar inanılmazdi sonra gece yozgat blues gecelerine aktım içki su gibi akıyor inanılmaz oradan dogma büyüme yozgatlı sarışın mavi gözlü bir kızı indirdim böyle bir şehir olamaz gerçekten ama maalesef yozgat böyle bir yer değil aklıma sadece eşekler ve yiğitler geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 orda kalaydın o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 feedliyor muyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 eşek ve yiğitler kaldıysa aklında sadece bence artık ailene falan açılmalısın... seviyorlarsa seni her halinle sevsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 YozGart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 yozgat the power Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 YOZgat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 bangin bitchez and eşeks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar