Elbrech Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Wustenfuchs, ankete baktim. ama daha once metucon'a katilmadim gibi bi secenekte olmali gibi geldi bana.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wustenfuchs Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 katılmadıysan daha oncekı bır metucona o zaman yıllardan hıcbırını ısaretlemeyebılırsın.aktıvıteler kısmında ise aktıvıteye katılmadım seklınde secenek var.(biraz anketi yapan arkı korumaya yonelik gibi oldu.tamam kabul daha once katılmamıs kisilerin doldurabilecegi fazla bi yer yok cidden.senden once sıkayet edenlerde oldu)neyse sen doldurabildigin kadarını doldurursan o da yeter.(bu yıl katıl sen seneye gene atarız onu daha iyi doldurursun:)yada orda anında sıkayetlerını bıldırebılırsın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KanCHELsiS Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: norticus, 30 Aralık 2004 16:14 tarihinde demiş ki: draft değil de standart ya da extended constructed turnuvası iyi olabilir bence... aslında limited bişey (sealed deck veya draft) organizatörler için daha kolay olur... ama extended'da da psikopat destelerini tamamlamış adamlar turnuvayı (ve olursa ödülleri) toplar gider.. benim katılıp katılamayacağım belli diil; muhtemelen bu sene de benim vizelerle çakışır ama büyük katılımlı bi turnuva olursa "belki" ;)[signature][hline]Don't be afraid of dark, be afraid of what it hides. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wustenfuchs Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 asmıs deck olayından problem cıkar dıye bende dusunmedım desem yalan olur aslında.ama millete soralım dedim ne yapacagımızı once(nası olsa onlar katılcak).ona gore bırseyler yapsak daha iyi olur bence. organizator icin daha kolayolur demıssın bıde(saolasın bızı dusunen bı kısı daha) basa gelen cekilir dicem artık :P bu arada ınsallah fınallerıne denk gelmez bu yıl :) Not:forumlara anket tarzı bsı konulabılıyormu.konulabiliyorsa bu baslıga bı tane turnuva tıpı formatında anket koyabilirmi?(yada solesın nasıl konulacagını ben koyarım.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KanCHELsiS Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 istersen katılmak isteyenler sana mail atsın .. nasıl? ;)[signature][hline]Don't be afraid of dark, be afraid of what it hides. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wustenfuchs Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 o olay daha detaylar belli olduktan sonra(su anda type belırleme asamasındayız nede olsa.extended gibi duruo sımdılık genede belli olmaz.) olsa daha iyi bence hem kımın ne ısı cıkar belli olmaz.bi tarih yakınlassın daha iyi olur.(isterseniz mail atabilirsiniz genede:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Of ya. 22'sinde Metucon bitiyor 23'ünde benim finallerim başlıyor. Bu sene de olamayacak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Cankayacon'da olcak, insallah, ona bekleriz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wustenfuchs Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 cankaya con a gelırız mrk etme(tarıhı sole sen bellı olunca.nası olsa gelen olur burdan o sayede yolu da bulurum:)) rock sana da uzuldum.neyse seneye gorusuruz(insallah seneyede fınal haftası olmaz:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 gecen sene cankaya BKFT yapmis. bu sene yonetim bi kopuk hepsi Knight Online'a sarmis 2-3 tane adam var bu isi üstlencek (ben ve 1-2 arkdas) ama tabi eski üyelerden destek alamadikca zor. isallah yapariz bisiler. neyse ya cok alakasiz nie anlatiosam ehuehue[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wustenfuchs Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 insallah guzel bsı olur.sanada kolay gelsın. Not:sızdekı eskılerın kulaanı cekmek lazım:).neyse knightonline de bos oyun bence(bi sure oynadım ama sarmadı fazla.belkı kafede oynamak zor geldı dıedır bılmıom:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KanCHELsiS Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 yaw alakasız olcak aslında ama subatta da izmir con var.. gerçi ben istanbulda olcam ama metucon öncesi convesion açlığını bastırmak için ara sıcaktan önce aperatif olur yani.. (larp da olcak diye duydum.. hemen spekülasyon yaratalım ehehehe)[signature][hline]Don't be afraid of dark, be afraid of what it hides. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar