Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metucon 2005 -Magic

Wustenfuchs

Öne çıkan mesajlar

Metucon 2005 bunyesinde magic turnuvası duzenlense katılım oranı ne olur?
katılımcıların tercıhı official olmasımıdır yoksa unofficialmı?
draft mı daha iyi olur dersiniz yoksa extanded mi?
yoksa bırak bu isleri bos yere ugrasma mı dersiniz:(
yok benım baska baska fıkırlerım var dersenız yenı fıkırlere acıgız.

not: metuconla ilgili bilgi icin
http://forum.paticik.com/view.php?id=103071
Sosyal ağlarda paylaş

Metucon'a yıllardır katılmak istiyordum bir türlü fırsat olmamıştı... bu yıl arkadaşları kandırabilirsem hem masaüstü için hem de magic için gitmek, katılmak isterim...

Resmi olmasını tercih ederim... (gerçi benim de hala DCI# yok ama eminim levent bize yardımcı olur)

Format olarak da Extended olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

masaustunu flm birakta bence asil larplara gel derim
neyse istersen arkadaslarini kandirmk icin yaridm ederi :)
bu arada baris allah kolaylik versin demisin kartlistleri kontrol edenlere onun yerine sen de bi elatsana abi :)
extanded benim de arzu attigim ama butun listleri tek basima kontrol ermek zorunda kalabilirim(bu arada anil sesimi duyuyorsan en sole 11 kisiyi kontrol etmen ne kadar zamanini aldi sole bana/basima ne gibi bi bela!? aldim merak ettimde)
not: yazdigim seylerde garip karakterler cikabilir labda bilgisayar kullanmaktan nefret ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

eheh dcı olayı bı form doldurmak kadar basıtmıs(levent ole dıo)neyse sız leventle konusun ıstersenız o ayarlar form olayını.egr tasınması gereken bırseyler varsa ben subatta gıtcem zaten istanbula tasıma ısını bn hallederim
bu arada sıdd sen bursadandın dimi(60s ten)
Sosyal ağlarda paylaş

ankarada oynancak yer adam bulamıyorum demıssın demek aynı derdı tasıyan tek sen degılsın
http://forum.paticik.com/view.php?id=102430&page=2
gormediysen diye yazdım gorduysen sorun yok.bu arada kacına kadar ankaradasın?fınaller flm 12 sınde bıtıyo benım 12 sınden 15 ıne kadar burdayım en olmadı bursada gorusuruz:)
Sosyal ağlarda paylaş

DCI Numarası sorun degil arkadaşlar, su anda istanbuldada yok ama gerekli şeylere bildirmiştim gecen hafta umarım gelmiştir, eger geldiyse, yeni bir topic açarım ve ordan gerekli bilgileri isterim bu sekilde sizin adınıza doldurup size DCI numaraınızı veririmç.[signature][hline]ICQ: 99038139
MSN: [email protected]
----------------------
Magic Online : /addbuddy Enaxa
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

sidd
Üye - ? 04 Ocak 2005 12:26
--------------------------------------------------------------------------------
Wustenfuchs kardeş sen hangi okuldasın ya. bizim finallerde 12'sinde bitio. heralde kalırım bende bi 2-3 gün.

yazdıın'ını okudum saol ii oldu ben ilk sayfayı okumuşum sadece

ben odtu'denım abi.neyse dedıgın gıbı kalcam dıye kasma istersen.ben nasıl olsa 60 s te olurum.
bu arada benımde fınaller 12 sınde bıtıyor.
(ama kalırsanda gorusuruz)(benım ıs mecburıyetten turnuva duzenlemeye kasıyozya detayları yonetım kuruluyla konusmak ıcın durcam burda.)
Not:ankarayı bilmem(yuh 4 ay oldu bi kızılayı biliyoruz.adamakıllı dısarı cıktıımız olmuyorki)insallah sen biliyorsundur:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...