Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metucon 2005 -Magic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Metucon 2005 bunyesinde magic turnuvası duzenlense katılım oranı ne olur?
katılımcıların tercıhı official olmasımıdır yoksa unofficialmı?
draft mı daha iyi olur dersiniz yoksa extanded mi?
yoksa bırak bu isleri bos yere ugrasma mı dersiniz:(
yok benım baska baska fıkırlerım var dersenız yenı fıkırlere acıgız.

not: metuconla ilgili bilgi icin
http://forum.paticik.com/view.php?id=103071
Mesaj tarihi:
valla standart yada extanded tabıkı daha ıyı olur ama ben tembel adam oldugum icin cardlist olayıdır onları kontrol etme olayıdır zor geldigi icin drafti sıkıstırdım araya :)

ama gelen cevapların azlıgına gore kontrol etmek kolay olcak gibi(gaz verme cabaları):)
Mesaj tarihi:
arkadaşım füstem, başından feri destekledim destekliyorum desteklicem bu fikri:)

tabi ki extended olmalı ama cardlist kontrol edenlere kolay gelsin, e metucon bu yani, bursa 60s cafe magic turnuvası değil ki 11 kişi katılsın...
Mesaj tarihi:
turnuva resmi olursa katılım azalabilir tabi ordan yırtabilirsiniz:) en azından benim DCI kaydım yok ben katılamam... ama istanbuldan falan bir baba çıkar da bize destek olur form gönderirse (bursa) sevinirim tabi. kızım sana söylüyorum gelinim sen duy olayı...
Mesaj tarihi:
dci olayini merak etme baris
leventle konustum messengerden doldururuz formu diyo
ha ille gorcem diosan kubani ara getirsin
ben de doldurcam bi ara(muhtemelen subat tatilinde katilmaya gidince)
Mesaj tarihi:
Metucon'a yıllardır katılmak istiyordum bir türlü fırsat olmamıştı... bu yıl arkadaşları kandırabilirsem hem masaüstü için hem de magic için gitmek, katılmak isterim...

Resmi olmasını tercih ederim... (gerçi benim de hala DCI# yok ama eminim levent bize yardımcı olur)

Format olarak da Extended olabilir.
Mesaj tarihi:
masaustunu flm birakta bence asil larplara gel derim
neyse istersen arkadaslarini kandirmk icin yaridm ederi :)
bu arada baris allah kolaylik versin demisin kartlistleri kontrol edenlere onun yerine sen de bi elatsana abi :)
extanded benim de arzu attigim ama butun listleri tek basima kontrol ermek zorunda kalabilirim(bu arada anil sesimi duyuyorsan en sole 11 kisiyi kontrol etmen ne kadar zamanini aldi sole bana/basima ne gibi bi bela!? aldim merak ettimde)
not: yazdigim seylerde garip karakterler cikabilir labda bilgisayar kullanmaktan nefret ediyorum
Mesaj tarihi:
Metucona kesinlikle katılacam.

Magic turnuvasınada katılırım ama offical olursa DCI yok zor olabilir[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT
Mesaj tarihi:
eheh dcı olayı bı form doldurmak kadar basıtmıs(levent ole dıo)neyse sız leventle konusun ıstersenız o ayarlar form olayını.egr tasınması gereken bırseyler varsa ben subatta gıtcem zaten istanbula tasıma ısını bn hallederim
bu arada sıdd sen bursadandın dimi(60s ten)
Mesaj tarihi:
Sınav şu bu derdi olmasa ben de gelmek istiyorum. Geçen sene sınavlar nedeniyle gelememiştim :( İşallah bu sene sınav derdi olmaz da arkadaşlarımla gelirim.
Mesaj tarihi:
Wustenfuchs kart list konusunu merak etme ben her türlü yardım ederim o sorun deil . asıl sorun dci olayı onu çözmek lasım ....sen mail atarsın kontrol eder gönderim

:rock: :rock: :rock:
Mesaj tarihi:
Wustenfuchs
18 yil bursadaydim evet ama simdi ankaradayim uni. mevzuuna.

ayriyetten levent kim onuda tanimiom. nasi doldurcaz bu formu nerden doldurcaz? netten oluyo mu aceba. bilgisi olan birileri yardim ederse sevinirim[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Levent abiyle msnde görüşürsün bilgileri yazarsın o forma doldurur Dci numaranıda verir herhalde[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil...
*Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır..
Mesaj tarihi:
Edgewalker'e:anıl saolasın decklıst olayı ıcın .Merak etme yollarız lısteyı:) gorusmek uzere
sidd'e:Levent bu forumda levent nickiyle yazıyor.(bursaya gelınce senlede goruselım bı ara.hatta ankarada bıle gorusebılırız.bı su fınallerden kurtulam:P)
Mesaj tarihi:
DCI Numarası sorun degil arkadaşlar, su anda istanbuldada yok ama gerekli şeylere bildirmiştim gecen hafta umarım gelmiştir, eger geldiyse, yeni bir topic açarım ve ordan gerekli bilgileri isterim bu sekilde sizin adınıza doldurup size DCI numaraınızı veririmç.[signature][hline]ICQ: 99038139
MSN: [email protected]
----------------------
Magic Online : /addbuddy Enaxa
----------------------
Mesaj tarihi:
Wustenfuchs kardeş sen hangi okuldasın ya. bizim finallerde 12'sinde bitio. heralde kalırım bende bi 2-3 gün.

yazdıın'ını okudum saol ii oldu ben ilk sayfayı okumuşum sadece :)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
sidd
Üye - ? 04 Ocak 2005 12:26
--------------------------------------------------------------------------------
Wustenfuchs kardeş sen hangi okuldasın ya. bizim finallerde 12'sinde bitio. heralde kalırım bende bi 2-3 gün.

yazdıın'ını okudum saol ii oldu ben ilk sayfayı okumuşum sadece

ben odtu'denım abi.neyse dedıgın gıbı kalcam dıye kasma istersen.ben nasıl olsa 60 s te olurum.
bu arada benımde fınaller 12 sınde bıtıyor.
(ama kalırsanda gorusuruz)(benım ıs mecburıyetten turnuva duzenlemeye kasıyozya detayları yonetım kuruluyla konusmak ıcın durcam burda.)
Not:ankarayı bilmem(yuh 4 ay oldu bi kızılayı biliyoruz.adamakıllı dısarı cıktıımız olmuyorki)insallah sen biliyorsundur:)
  • Yeni Oluştur...