Wustenfuchs Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Metucon 2005 bunyesinde magic turnuvası duzenlense katılım oranı ne olur? katılımcıların tercıhı official olmasımıdır yoksa unofficialmı? draft mı daha iyi olur dersiniz yoksa extanded mi? yoksa bırak bu isleri bos yere ugrasma mı dersiniz:( yok benım baska baska fıkırlerım var dersenız yenı fıkırlere acıgız. not: metuconla ilgili bilgi icin http://forum.paticik.com/view.php?id=103071 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Boş iş :D[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
norticus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 draft değil de standart ya da extended constructed turnuvası iyi olabilir bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wustenfuchs Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 valla standart yada extanded tabıkı daha ıyı olur ama ben tembel adam oldugum icin cardlist olayıdır onları kontrol etme olayıdır zor geldigi icin drafti sıkıstırdım araya :) ama gelen cevapların azlıgına gore kontrol etmek kolay olcak gibi(gaz verme cabaları):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the_suspect Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 arkadaşım füstem, başından feri destekledim destekliyorum desteklicem bu fikri:) tabi ki extended olmalı ama cardlist kontrol edenlere kolay gelsin, e metucon bu yani, bursa 60s cafe magic turnuvası değil ki 11 kişi katılsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the_suspect Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 turnuva resmi olursa katılım azalabilir tabi ordan yırtabilirsiniz:) en azından benim DCI kaydım yok ben katılamam... ama istanbuldan falan bir baba çıkar da bize destek olur form gönderirse (bursa) sevinirim tabi. kızım sana söylüyorum gelinim sen duy olayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wustenfuchs Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 dci olayini merak etme baris leventle konustum messengerden doldururuz formu diyo ha ille gorcem diosan kubani ara getirsin ben de doldurcam bi ara(muhtemelen subat tatilinde katilmaya gidince) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinnika Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Metucon'a yıllardır katılmak istiyordum bir türlü fırsat olmamıştı... bu yıl arkadaşları kandırabilirsem hem masaüstü için hem de magic için gitmek, katılmak isterim... Resmi olmasını tercih ederim... (gerçi benim de hala DCI# yok ama eminim levent bize yardımcı olur) Format olarak da Extended olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wustenfuchs Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 masaustunu flm birakta bence asil larplara gel derim neyse istersen arkadaslarini kandirmk icin yaridm ederi :) bu arada baris allah kolaylik versin demisin kartlistleri kontrol edenlere onun yerine sen de bi elatsana abi :) extanded benim de arzu attigim ama butun listleri tek basima kontrol ermek zorunda kalabilirim(bu arada anil sesimi duyuyorsan en sole 11 kisiyi kontrol etmen ne kadar zamanini aldi sole bana/basima ne gibi bi bela!? aldim merak ettimde) not: yazdigim seylerde garip karakterler cikabilir labda bilgisayar kullanmaktan nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Metucona kesinlikle katılacam. Magic turnuvasınada katılırım ama offical olursa DCI yok zor olabilir[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 dci olmad11 için official'a giremem ama ayarlarsaniz ona da varim. her turlu organizasyona acigim. haber verin yeter.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wustenfuchs Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 eheh dcı olayı bı form doldurmak kadar basıtmıs(levent ole dıo)neyse sız leventle konusun ıstersenız o ayarlar form olayını.egr tasınması gereken bırseyler varsa ben subatta gıtcem zaten istanbula tasıma ısını bn hallederim bu arada sıdd sen bursadandın dimi(60s ten) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Sınav şu bu derdi olmasa ben de gelmek istiyorum. Geçen sene sınavlar nedeniyle gelememiştim :( İşallah bu sene sınav derdi olmaz da arkadaşlarımla gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edgewalker Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Wustenfuchs kart list konusunu merak etme ben her türlü yardım ederim o sorun deil . asıl sorun dci olayı onu çözmek lasım ....sen mail atarsın kontrol eder gönderim :rock: :rock: :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Wustenfuchs 18 yil bursadaydim evet ama simdi ankaradayim uni. mevzuuna. ayriyetten levent kim onuda tanimiom. nasi doldurcaz bu formu nerden doldurcaz? netten oluyo mu aceba. bilgisi olan birileri yardim ederse sevinirim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Levent abiyle msnde görüşürsün bilgileri yazarsın o forma doldurur Dci numaranıda verir herhalde[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wustenfuchs Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Edgewalker'e:anıl saolasın decklıst olayı ıcın .Merak etme yollarız lısteyı:) gorusmek uzere sidd'e:Levent bu forumda levent nickiyle yazıyor.(bursaya gelınce senlede goruselım bı ara.hatta ankarada bıle gorusebılırız.bı su fınallerden kurtulam:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Wustenfuchs, görüselim abi. ben burda oynicak adam ve mekan arayip duruom zaten. 2 aydir oyun oynamiom delircem ya.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wustenfuchs Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ankarada oynancak yer adam bulamıyorum demıssın demek aynı derdı tasıyan tek sen degılsın http://forum.paticik.com/view.php?id=102430&page=2 gormediysen diye yazdım gorduysen sorun yok.bu arada kacına kadar ankaradasın?fınaller flm 12 sınde bıtıyo benım 12 sınden 15 ıne kadar burdayım en olmadı bursada gorusuruz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 DCI Numarası sorun degil arkadaşlar, su anda istanbuldada yok ama gerekli şeylere bildirmiştim gecen hafta umarım gelmiştir, eger geldiyse, yeni bir topic açarım ve ordan gerekli bilgileri isterim bu sekilde sizin adınıza doldurup size DCI numaraınızı veririmç.[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Wustenfuchs kardeş sen hangi okuldasın ya. bizim finallerde 12'sinde bitio. heralde kalırım bende bi 2-3 gün. yazdıın'ını okudum saol ii oldu ben ilk sayfayı okumuşum sadece :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wustenfuchs Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 sidd Üye - ? 04 Ocak 2005 12:26 -------------------------------------------------------------------------------- Wustenfuchs kardeş sen hangi okuldasın ya. bizim finallerde 12'sinde bitio. heralde kalırım bende bi 2-3 gün. yazdıın'ını okudum saol ii oldu ben ilk sayfayı okumuşum sadece ben odtu'denım abi.neyse dedıgın gıbı kalcam dıye kasma istersen.ben nasıl olsa 60 s te olurum. bu arada benımde fınaller 12 sınde bıtıyor. (ama kalırsanda gorusuruz)(benım ıs mecburıyetten turnuva duzenlemeye kasıyozya detayları yonetım kuruluyla konusmak ıcın durcam burda.) Not:ankarayı bilmem(yuh 4 ay oldu bi kızılayı biliyoruz.adamakıllı dısarı cıktıımız olmuyorki)insallah sen biliyorsundur:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 walla bende bilmiom ki adam akilli. orta dunya filan var onu biliom. ya nolcak abi buluruz biyerler bi sekiller ya..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wustenfuchs Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 orta dunya flm bende bılıyorum en azından bı ıkı kere gıtmıstım.orda bulusabılırız mesela.ben sımdıden tel no yu soleyem istersen 05324074355 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wustenfuchs Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 metucon anketi http://www.bkft.metu.edu.tr/anket/ bu dolduracagınız anket dogrultusunda metucon u daha da guzellestırmeye calısacagız. Not:zaman ayırıp dolduran arkadaslara sımdıden tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar