Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hiç birini tanımam etmem..

Throndor

Öne çıkan mesajlar

Eskilerde oynardık.. Şimdi bir baktım da trade ettiğiniz kartlara, bi tane tanıdık yok.. Tundra wolves'larımız, white knight'larımız felan vardı bizim.. öyle iki üç karta dayanan destelerden ziyade biraz spell, biraz summon, üçte bir landi karıştırıp oynardık.. Geçen bi ara bi yerde gördüm birilerini oynarken.. Ordan onu çekip onu tap edip şunu inip, onunlada şunu untap edip kendime 3 damage alıp bilmem bişey yapıp vs.. vs.. diye oynuyorlardı.. Tatsızlaşmış sanki biraz oyun.. Yinede takip edene zevkli geliyordur tabi..
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya zevksizlesmedi ama wizards iice paraya döktü isi." dur fifthdawn die bi set cikariim sunburst olsun (herrenk karisinca kartlarin daha bi afilli olmasi) de herkes daha fazla kart almak zorunda kalsin." die bi düsünce hos deil. yeni decklerin güzellii daha fazla cesit daha fazla döngü olmasi bence. oyna yani güzel hala.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

aslında işin suyu çıkmaya başladı.. eski kart özelliklerini ve mekanikleri yeni adlar altında tekrar sunmak (vigilance) veya eski özelliklere benzer kırma özellikler yaratmak (entwine= "charm"ların "kicker" ile oynanması) yöntemine başvurdular ki yaratıcılıklarına bittiğine alamet bence.. destelerin karmaşık hale gelmesi dersen bu tamamen desteyi yapanın isteğine göre.. hala çok basit ama etkili desteler de var (goblin :)) ama kontrol desteleri zaten hep "sunu tapledim, sunu oldürdüm vs. vs." diyerek oynar yani... sen bi Astral slide destesini gör ;) ben her oyunu en az 45 dakika sonunda kazanabiliyorum...[signature][hline]Don't be afraid of dark, be afraid of what it hides.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...