Quanzi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 +3 -> +4 Elixir patladı +6 Elixire element basarken patladı Complete Pad +5 de patladı birtek adamgibi upgrade complete robe +6 yaptım bide salamander +6 hayatımda ilk kez +8 mage staff sahibi oldum arkadasıma kullanması icin verdim viper ile mage staffı ayırd edemedi +9 bastı patladı. 100 gem ard arda bastım 395 manner ile sadece rogue chitin pad cıktı onuda +4 de patlattım. yazdıklarım son 1.5 haftalık olay AMA HALA OYNUYORUM!!![signature][hline] DaoC EU Server Excalibur Kendorf -Sultans- Voider Eldritch *Kendorf attacking to glacier giant* -Why? :( WHY?? -for die... (masochistic action, I'm relax :) [Bu mesaj Quanzi tarafından 10 Ocak 2005 21:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Astolath5 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 oQo istersen elimde areste 41 lvl assasin var vereyim sana TL fana da istemiyorum. coıns olarak verebilirsin bşeler :D
AresMajere Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Arkadaşlar sanırım bu biraz şans işi ben chitin priest eldiven patlattım sadece onda da +6 yaptım ama hp scroll bastıgımda patladı... şunuda belirteyim bazı arkadaşlarımız tasarruf olsun die ilkinde cursed kullanıyor belli bir upgraden sonrada upgrade scroll kullanırım dior +3 e kadar olabilir ama +4 kesinlikle upgrade scrollu bırakın blss de bazsanız patlar...[signature][hline]Server: Ares1 & Ares2 Nick: AresMajere Race: Human Class: Priest (Buffer & Healer) lvl: 50 (Şimdilik)
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Quanzi yazdıklarına tepkisiz kalamicam!! Abi oyunu bırakmamanın yolunu söyle bana. SEni bu kadar bu oyuna bağlayan ne!!! NEse Upgrade olayı şu kadar basit 2 kere denedim oldum daha dün chtin helmetimi +6/10 yaptım Upgarade en az 3-4 gün arayla yaptım biraz geç oldu ama güç olmadı:) 1+ ken str ekledim 2-3 gün sonra +2 3 gün sonra +3 dünde +3 den +6 tıya çıktım sadece +5 +6 tıya geçerken bus kullandım. Bİrisi bir yerde demişti Upgrade beklemek gerekiyor diye sanrım doğru olabilir...[signature][hline]Steel Brightblade in inleyen nameleri... [Bu mesaj SteelBB tarafından 11 Ocak 2005 10:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar