Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 msi z97 pc-mate anakartım var. msi command center şeysini kurayim dedim meraktan. otomatik overclock etti işlemciyi oyunlarda falan fan ses yapmaya başladı. biostan baktım overclocklu görünmüyor ama windowsta 4.5 ghzde çalışıyor işlemci sürekli. bunu kapatmanın bir yolu yok mu? sildim hala düzelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 bios a müdahale ediyor yazılımsal düşünme direk biosa gir set default gibi secenekler var. olmadı ana kartın arkasında reset tusu var. z87 g45 var bende msi 4770k 4.5 ghz gidiyorum 2 aydır. bir sorun görmedim. acaba powersupply da sıkıntımı var sende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 bir sıkıntı çıkarmıyor da stock fan kullandığım için rpm yükselince kafa ütülüyor. biostan set defaults deniyeyim bakalım ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 biosta çarpan x40 görünüyor. ama cpu-z de tüm coreler x44 görünüyor. turbo boosttan diyeceğim ama boştayken turbo boost çalışmaz herhalde. bir de turbo boost tek corede çalışıyor diye biliyorum. acaba servisi falan mı var windows açılınca çarpanı x44 yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar