Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3000 $ geçmeyen notebook

elma

Öne çıkan mesajlar

amerikada oturan bi tanıdığın yok mu
2500 dolara bundan daha iyi bi laptop alabilirsin
ve bence biraz sabrwet
nvidia bugün las vegas fuarında açıkladığı 6200 G kartlarını nete yaydı
minik laptoplar için özel üretilen ekran kartları
biraz bekle ucuzlarlar hem o kadar acil deilse
ben seneye Vaio alıcam hihihi[signature][hline]In Moon I trust
For Moon I live
The Moon I love
The Moon I pray...
Sosyal ağlarda paylaş

toshiba qosmio al :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen peder beye Toshiba Satellite M30 114 aldık. 2599$, kdv ile 3000 küsür etti. Dış görünüm tam kro işi. Metalik krom rengi dış yüzey ışıl ışıl. Ama performansı oldukça iyi. Üzerinde centrino 1.8 var. 2 slot RAM yuvası bulunuyor ve paket dahilinde 512 RAM ile geliyor. Daha verecek paran varsa uçuş serbest.

VGA'nın paylaşılmış olmaması önemli idi bizim için. fx 5200 var üzerinde, kullandığımız asıl programda henüz test etme şansımız olmadı, ama ümitliyiz. Peder bey Avusturalya'da şu anda.

Ekranı 15.4". Wide view yüzünden AutoCAD'de çalışma alanı gözüme çok hoş göründü. Alıştığım bir görünüm değildi gerçi ama alışılmayacak bir görüntü de hiç değildi. 80'lik HDD taşınabilir bir makina için gayet yeterli.(heh şu anlık)

Optik medya olayında kopuk bir ürün. Süper Multi Drive var üzerinde. CD/DVD-RW ile istediğin medyaya ister bas ister oku. Gerçi bunların benim için pek önemi yok ama peder beyin arap kanı kabardı bu konuda. Hatta satış görevlisi hanım efendi bakın böyle güzel de ses sistemi var bunun dedi. LOL nereden bilsin bizim pederin işitme engelli olduğunu.

RJ-11 ve 45 girişleri üzerinde bulunuyor, ayrıca 802.11b/g (54Mbps) wireless ile çeşitli network çözümleri keyifli. 3 usb yuvası ve 1'de smart card reader bölümü var. Lakin smart card reader yüzünden 1 pcmci kaynamış durumda. Bu ilk başta canımı sıkmıştı ama 2. bir pcmci'a ihtiyaç gerektirecek birşey bulamadım.(ahah yine şu anlık) 1'de firewire portu bulunmakta. Tabi IR standart. Kulaklık, mikrofon, tvout, seri, paralel girişler vs vs.

İnce tutma hevesi floppy'i external olmaya zorlamış. Bu da canımı sıktı aslında. Ama USB memory stick hem plastik israfını önleyecek hem de hammallığı.

Hafif ve pil süresi de 4 saate yakın. Touchpad'i var, ben şahsen cue kullanmayı tercih ediyorum, biriktirdiğim statik elektrik yüzünden sapıtan touchpad beni deli ediyor. Ama peder bey için bununda pek önemi yoktu çünki illa mouse kullanacağın diyordu. Bt kullanan minicik bir microsoft mouse'la o işi de hallettik.

1 rulo elektrik bandı da alırsan (kro işi metalik bölgeyi bantla kapatmak için, mavi tavsiye ederim) kullanışlı bir cihaz. Çantası da hediye. (gel vatandaş gel, bunu alana 1 tarak, 1 tırnak makası, 3 kalem, sarımsak ezici...)

Tavsiye ederim yani.

itiraf: Çok kro işi tasarımı var ama power ve birkaç yerdeki gece mavisi ledleri insanı cezbetmiyor değil. (Ne olacak bendeki bu mavi sevdası bilmem)[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

Centrino cok hafif ama cok da pahalli.

Ben 3 hafta once Toshiba Satellite P35-S609 aldim, ozellikleri soyle: P4 3.2 Ghz, 512 Ram, Dvd/cd recorder, 17"wide screen, 80GB HDD, Ati graphicscard. Benim gibi hem oyun hem is ise bunu tavsiye ederim. 1500 $.
bide 200 $ ek 512 ram alldim bir hafta sonra, eq 2 oynanmiyor yoksa. 1 GB memory cok iyi calisiyor.
toplam 1700'e geldi yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...