Pyhenn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Ya arkadaşlar daha önce açılmış tüm konuların altını üstüne getirdim... Google'dan da her türlü yere baktım ancak beceremiyorum.. Fıtık oldum.. Shoutcast çalışmıyor.. Çalışıyor da bi işe yaramıyor.. İşte verdiği hata : yp.shoutcast.com gave error (nak) yp.shoutcast.com gave extended error (Cannot see your station/computer (IP: 81.213.210.67:8000) from the Internet, disable Internet Sharing/NAT/firewall/ISP cache (Connection timed out)) Yeniden kaldırdım kurdum.. Sp2 yüklü bende. Uyarısı çıktı. Unblock ettim.. Ancak yine aynı hata... Yardım edebilecek var mı bu konuda bana... Thx[signature][hline]--- God is in the TV --- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 daha önce acılmış bütün konular konu dısında mıydı peki arattıgın? :) hayır yani donanımdaysa yada internette ozaman oralara açsaydın keşke adsl modemin varsa 10.0.0.2 ye giriyosun ordan port açıyorsun nat tan ve virtual server kısmından ayar çekiceksin virtual server kısmında tcp ve udp ye 8000 yazıp host ip adrese internal ip ni ( yani 10.0.0.15 gibi) yaz add de nat tan da internal ipni belirtip isim ver ve seç onu save et reboot et modemi[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Ne NAT ne de Virtual Server ayarı yok ki bu ekranda... Biri daha sölemişti.. bu ayarlar olmadıı için yatmıştı yine olay :( Modemim Zoom 5110[signature][hline]--- God is in the TV --- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 dediğin zoom 5510 usb adsl modem ise zaten port sorunu diye bişi olmaz. port açmak yani port forwarding routerlı, ethernetten bağlanılan modemlerde yapılan bişi.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 @DynamicK ben onları ya mıştım ama bende de diyodu :) shoytcast ve dsl sorunlu galiab :D cable varken ne güzle çaıodum radyomu , insanlara dinletiodum :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 10 Ocak 2005 02:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Ama Rahan işte verdiği hata yukarda.. Daha başka napabilirim ki?[signature][hline]--- God is in the TV --- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Ehehe Tık çıkmadı[signature][hline]--- God is in the TV --- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Donanımhaber de bi arat bence.[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar