Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Temizlikçilerin eşyaları atmasını önlemenin en etkil yolu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben balkon benim odam ve tuvaleti ele geçirdim
hepsini kitleyemem ya
tuvaletteki eşya dolabım var
ona kilit takıcam ama:)
dakka başı açıp içine random eşya tıkılıyo dekupajın bıçakları kırılıyo ezilip ezilip

balkonu kitlerim zaten sorun diil
odama girip çıkıyorum ama[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Mesaj tarihi:
ben kadına küfür edıyorm bidaha yapmıyo[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki:
Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :)
Mesaj tarihi:
kemikildan alternatif temizlikçi çözümleri:
1.booby trap:vietnamlılar amerikayı sadece adam gücüyle yenmedi.eşiğe takıyorsunuz bi tel, ucunuda el bombasının pimine bağlıyorsunuz.el bombasınıda ortama göre kamufle ediyorsunuz.sakın yaprakla felan kamufle etmeyin haa :P
2.glue 'em all!:adındanda anlaşılabileceği gibi odanızdaki herşeyi japonla yerine yapıştırıyorsunuz.böylece hem temizlikçi bunları kıpırdatamıyor, hemde odanız sabit bir görünüme kavuşuyor.
3.self servis:en sevdiğim çözüm.hiçbişey işe yaramadıysa alıyorsunuz elinize çekici,odanızda ne kadar kırılabilir eşya varsa hepsini kendiniz unufak ediyorsunuz, böylece sorun kalmıyor.stres atmak için birebir :)
chem alınmıyosun dimi dalga bunlar :)[signature][hline]Azmodai, 18 Aralık 2004 20:28 tarihinde demiş ki:
arkadan ben bile cok guzel gorunebilirim kimilerine
Mesaj tarihi:
yapıştırma okadar xtreme bişi diil
mesela cdkutularını düzgün şekilde yapıştırıp
sonra oradan açıp kullanmak sizi bile düzenler yani
kitapları yapıştırmıcan tabiki
mesela panolar yapıştırılabilir sürekli çivisinden alınıyorsa
yada posterler yırtılarak sökülüyorsa
arkasına tamamen yapıştırıcı madde sürülüp taşlanmış dümdüzz duvara yapıştırıp üzerine şeffaf vernik sürülerek iyice duvarın içine alınabilir
üstü boyanmadıkca yada kesilerek alınmadıkca spatulayla imkanı yok çıkmaz:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Mesaj tarihi:
cesitli yontemler denenebilir tabi, oncelikle:
1) temizlikciyle konusulur, esyalari oynatmamasi soylenir
sonuc: temizlikci esyalari oynatir
2) temizlikciyle konusulur ve temizlikcinin basinda durulur
sonuc: temizlikci sizin bakmadiginiz 1 saniye icinde esyalarinizi oynatir, atar vs.
3) temizlikciyle konusulur, esyalari oynatiyorsun, kafana eseni atiyorsun ama en azindan onlari attigin cop torbasini cikarken atmaya goturme, ben aksam atarim denilir.
sonuc: ben bu sekilde ulastim sonuca, simdi kendisi attim zannedip seviniyo ama aksama ben gerekenleri recycle ediyorum.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
temizlikçilerin özel güçleri var. geleceği falan görüyolar heralde. evde yakın bir zaman sonra en çok ihtiyaç olacak olan eşyayı belirleyip onu bulunamayacak bir şekilde saklıyolar. öyle bi saklıyolar ki eşya olabilecek en alakasız yerden çıkıyo.

bi de çeşitli eşyalara yeni işler belirliyolar.. bizimki mouse pad'leri şirin eşya koymalık örtü tarzı bişey olarak görüyo ve her temizlik yapıldıktan sonra mouse'um başka bir yerde, mouse pad'im üstünde deodoranttan tutun kalem kutusuna kadar çeşitli eşyalarla başka bir yerde duruyor.
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 10 Ocak 2005 17:15 tarihinde demiş ki:
birisi kapıda bıybıy yaparken öttürüyordum gelemiyolardı:P sora babam kızdı kornayı çekti söktü ehehe )

Ahah çok alem adamsın ya :D[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..