fallen_angle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 arkadaslar ne karakteri açmalıyız. mesela ruque açtık ne statlar verelim barbara warriora ne statlar verelim bi el atın kurban olayım
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Rogue 90 a kadar HP Gerisi FULL DEX - Warriorda Chitin Giyecek kadar HP Gerisi STR Mage de PAPER Olacaksan Bütün Statlar MP ye PET olacaksan 100 MP gerisi İnt verecksin.[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ DEAD :( VAV UO Staff Member Knight Online Player And Adonis Server Admin
fallen_angle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 sagolun. pekiiii gelelim ikinci soruya. karakterimiz su an orc insana dönmek istiyoruz. nasıl aynı serverda insana dönüyoruz mümkünmü?
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Henüz Ole bir Teknoloji yapilmadi bu olanaksız.[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ DEAD :( VAV UO Staff Member Knight Online Player And Adonis Server Admin
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Erkegim kadın olmak istiyorum desen daha basitti :lol:
fallen_angle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 str mi hp mi 90 a kadar rogue da?[signature][hline]I'm the fallen...God maim me.How can i say i dont belive her..I know the truths...But i must act.God you never heard my plea..Just going on.Dont smile god.Dont laugh to your game.Because my lifepower is decreasing..I will be over soon...I'm the fallen angle...I gave my immunity to her.But i didnt know.She was not innocence!And her past..Its full of sins..God.I will be there soon..I m consuming..I m the Fallen Angle...
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: Buzkirpisi, 09 Ocak 2005 21:46 tarihinde demiş ki: Erkegim kadın olmak istiyorum desen daha basitti :lol: eheheehhe[signature][hline]LuciferTR
fallen_angle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 set ne giyecegim bide roque da arkadaslar basınızı agrıttım ama kusra özür.[signature][hline]I'm the fallen...God maim me.How can i say i dont belive her..I know the truths...But i must act.God you never heard my plea..Just going on.Dont smile god.Dont laugh to your game.Because my lifepower is decreasing..I will be over soon...I'm the fallen angle...I gave my immunity to her.But i didnt know.She was not innocence!And her past..Its full of sins..God.I will be there soon..I m consuming..I m the Fallen Angle...
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 40 45 e kadar Full Plate Sonra Chitin Suanlıl Full Plate Bulamazsan yada HP yetmez ise Goblin Armor giy.[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ DEAD :( VAV UO Staff Member Knight Online Player And Adonis Server Admin
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ya magerlerde inteligente e verince neeyi artıyo acaba enerjisi mi ?[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Manası Artıyor Bütü Atma Kapasitesi.[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ DEAD :( VAV UO Staff Member Knight Online Player
fallen_angle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 arkadaslar level 11 oldum seçtim özelligimi şimdi ne üzerine exper olayım assasin archery explore. ben ileride bıçakçı olmayı arzuluyorum ama siz daha çok oynadınız kim iyi gidiyor hangi özellik daha iyi kuvvetli yararlı tercih ediliyor. bi yardım daha lütfen. skill imi neye göre gelistirmeliyim. neye vermeliyim.[signature][hline]I'm the fallen...God maim me.How can i say i dont belive her..I know the truths...But i must act.God you never heard my plea..Just going on.Dont smile god.Dont laugh to your game.Because my lifepower is decreasing..I will be over soon...I'm the fallen angle...I gave my immunity to her.But i didnt know.She was not innocence!And her past..Its full of sins..God.I will be there soon..I m consuming..I m the Fallen Angle...
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Assasain (bıcakcı) Herzaman Gral O.[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ DEAD :( VAV UO Staff Member Knight Online Player
fallen_angle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 yaa babus sen zaten kral olmusun. oyunda bi yanına gelsem bulsan beni az yardım etsen?[signature][hline]I'm the fallen...God maim me.How can i say i dont belive her..I know the truths...But i must act.God you never heard my plea..Just going on.Dont smile god.Dont laugh to your game.Because my lifepower is decreasing..I will be over soon...I'm the fallen angle...I gave my immunity to her.But i didnt know.She was not innocence!And her past..Its full of sins..God.I will be there soon..I m consuming..I m the Fallen Angle...
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Gelirdim yanına Bankayi bosaldırdım sanada ben Banlandım :([signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ DEAD :( VAV UO Staff Member Knight Online Player
fallen_angle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 :( geçmiş olsun abi. bide kohack die bi programdan bahsediyorlar hayatı kolaylastırıyormus. nereden çekerim onu? otomatik loot alıyormus fln[signature][hline]I'm the fallen...God maim me.How can i say i dont belive her..I know the truths...But i must act.God you never heard my plea..Just going on.Dont smile god.Dont laugh to your game.Because my lifepower is decreasing..I will be over soon...I'm the fallen angle...I gave my immunity to her.But i didnt know.She was not innocence!And her past..Its full of sins..God.I will be there soon..I m consuming..I m the Fallen Angle...
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Ben Onun yüzünden Banlandım :D Aman Kullanma Sende Gidersin Geri LVL az bişi olmaz ama zarlı bişi 15dk lık zevk icin 1 yılımı verdim.[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ DEAD :( VAV UO Staff Member Knight Online Player
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: oQo, 09 Ocak 2005 23:05 tarihinde demiş ki: Bankayi bosaldırdım sana Nasıl olsa item falan yok,rahat rahat konuş :D eheuhe
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 hehe wardı yaa olm 15m para wardı 4 tane rogue 2 tane Warrior 2 tane BUS 30 tane Abyss 2 tane +5 kukry wardı walla O lvl deki biri icin Kukry bir nimettir:D[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ DEAD :( VAV UO Staff Member Knight Online Player
fallen_angle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ovvv bi kukrym olsa varya oyoyoyoy :)[signature][hline]I'm the fallen...God maim me.How can i say i dont belive her..I know the truths...But i must act.God you never heard my plea..Just going on.Dont smile god.Dont laugh to your game.Because my lifepower is decreasing..I will be over soon...I'm the fallen angle...I gave my immunity to her.But i didnt know.She was not innocence!And her past..Its full of sins..God.I will be there soon..I m consuming..I m the Fallen Angle...
fallen_angle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 bu arada mecburi orcum ufff. neyse bari kafamda araya karısmıs ajan rpsi kurdum rahatladım. lanetlenmiş orca döndürülmüş elfim fln diyim bari. offf offf:[signature][hline]I'm the fallen...God maim me.How can i say i dont belive her..I know the truths...But i must act.God you never heard my plea..Just going on.Dont smile god.Dont laugh to your game.Because my lifepower is decreasing..I will be over soon...I'm the fallen angle...I gave my immunity to her.But i didnt know.She was not innocence!And her past..Its full of sins..God.I will be there soon..I m consuming..I m the Fallen Angle...
fallen_angle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 lvl 22 oldum soyle bı baba gelsede kanadın altına gırsem gelıssem eheh
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 LvL 25 i ben 2 saate oluom :D[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ DEAD :( VAV UO Staff Member Knight Online Player
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 fallen_angle yazdıysanda göremedim. Hangi serverdasın? Yardım babası olduk gel sanada yardım edelim :D[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler)
fallen_angle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 fatih ares 1 denen serverdayım. harbi bi tutsan elimden. online ım su an neredesin allah askına
Öne çıkan mesajlar