Cd- Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Kız arkadaşım için bi' fotoğraf albümü alacağım içine de benimle ve arkadaşlarıyla olan fotoğraflarını koyacağım güzel, kaliteli bi' albüm arıyorum. Ankara'da nerede bulabilirim böyle fotoğraf albümü bugün dosta bakma fırsatım oldu dandik şeyler var çiçekli böcekli pembe felan öeğk!... Acaba Koza Davetiye'nin satış yerlerinde var mıdır? Gerçi sitesinde yok "fotoğraf albümü" gibi bi' ürün. Ankara'da bildiğiniz yer varsa yazarsanız sevinirim... Hatta internet sitesini felan da bulursanız bir ileti verin bana... Şimdiden röhey![signature][hline]I see dumb people... [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Bilen yok mu?[signature][hline]I see dumb people... [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 bunun için coook yer var birkez cogu kitap evi buyuk kirstasiyede bulunur bu tür şeyler ondan sonra hediye satan dukkanlarda falanda var, bunun için özellikle bi yer belirtmeye gerek yok bence.[signature][hline]Beş Hececiler
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 yani oha hic huyum deildir boyle mesaj atmak ama boyle bir topic de ilk defa goruyorum. album almak icin kizilaya gitsen 2500 cesit tunaliya gitsen 12500 cesidi vardir her magazada nerdeyse :D
Öne çıkan mesajlar