di Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Gecici olm onlar. Insan kebabi bile unutuyo bi yerden sonra, aramiyo etmiyo...
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Anhora bu kafayla yurtdışında seni yaşatmazlar bro
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 avrupada tr dekinden fazla kebapci vardir be..almanya doneri diye marka yapti adamlar resmen ..
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 di said: Gecici olm onlar. Insan kebabi bile unutuyo bi yerden sonra, aramiyo etmiyo... Abi alisana gecici, zirzop 1 yil kaldi her hafta baska biseye mizmizlaniyodu, simdi tasi topragi altin diyo eaheauh
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 boyle adamlar gidiyor arkadaslar avrupa'ya genelde
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 pizzaci kebapci onlarin cogu, akraba yoluyla geliyolar kaynanasiyla, halasinin kiziyla falan evlenip sdfdsgh TR'deki pazarci dayi bile o tiplerden 285 kat daha zeki ve kulturludur muhtemelen.
di Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Gidip de Turk mahallesine yerlesmediginiz surece sorun yok gencler.
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 avrupada kebap yok, salca yok vs vs diye yemekten sikayet edenleri sopayla taylanda kovaliyasim geliyor, 1 ay zulum cektim resmen yemek konusunda ki derdim kebap vs degildi adsafds
yav Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 en kolay nerden alınıyo vatandaşlık şimdi? fransa, belçika, isviçre mesela? bunların karşısında almanya-avusturya ne durumda? fransa-almanya'da yüksek lisans beleş mesela sonrası nasıl gelişiyor var mı deneyimleyen paticağız
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 gittiginiz yerin yemegini yiyemicekseniz, hicbi yere gitmeyin.
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 TR yi suriyelilere kaptırdık yeni vatan arıyoz
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Aman yavaş ye boğazına kaçmasın.
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Kaçak çalışiim arada kayniim iyide bi hayat standardım olsun diyosanız tek çare amerika yada güney amerika ülkeleri avrupa bizim için zor
hoccemama Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Korax said: hoccemama said: isveç'in taşı toprağı altın. Korax kekliyor sizi, yardırın! lan mizmizlandigin gunleri ne cabuk unuttun, yok hava kötu, yok depresyondayim, yok istanbulun tasini yalayim falan he? :D Korax said: di said: Gecici olm onlar. Insan kebabi bile unutuyo bi yerden sonra, aramiyo etmiyo... Abi alisana gecici, zirzop 1 yil kaldi her hafta baska biseye mizmizlaniyodu, simdi tasi topragi altin diyo eaheauh sdfsdfs cevap hakkı doğdu. Havasından niye mızmızlanayım, kar, soğuk, karanlık severim ben. Sadece okuldan biraz fazla yükleme yaptılar ama ona da alıştım. Senin anlattığın gibi sonradan gelenler için mızmızlanacak bir sürü konu var. Belki onlarla alakalı demişimdir birşeyler. Yoksa halimden memnumdum :) Ayrıca 6 ay dayanamadın güneye göçtün sen, ben 2 seneden fazla kaldım :D Neyse lan gitmeyin korax doğru söylüyor. Tünelin ucu bombok bi yere çıkabilir.
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Ehuhe takiliyorum lan biliyorum. Ayrica ben geri ceviremeyecegim is teklifi aldigim icin göctum guneye ozamanlar :D Aslinda tunelin ucu kötu degil, ama ilk 2 yili atlatabilmek önemli olan. Okul yoluyla veyahut is yoluyla gelinirse pek sikinti cikmaz. Ama öyle iltica ediyim, kacak yasayim falan zor isler, tunelin ucunda tipis tipis tr yolu görunur, kaybettigin zamana da degmez.
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 işin almanyadan iyi he korax :D
Öne çıkan mesajlar